Deaf Radio

Λάρισα @ Stage Club

Deaf Radio Λάρισα @ Stage Club
Συγκροτήματα Deaf Radio
Ημερομηνία
Πόλη Λάρισα
Χώρος Stage Club
Διεύθυνση Ήρας και Φιλίππου 8
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Οι Deaf Radio μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, κατά την οποία το ντεμπούτο τους "Alarm" συμπεριλήφθηκε στις κορυφαίες κυκλοφορίες σε εγχώρια και διεθνή μουσικά site, με συμμετοχή σε μερικά από τα μεγαλύτερα εγχώρια φεστιβάλ αλλά και με την πραγματοποίηση της πρώτης τους ευρωπαϊκής περιοδείας, ανεβαίνουν για πρώτη φορά το Σάββατο 31 Μαρτίου στη σκηνή του Stage για ένα εκρηκτικό headline show.

DEAF RADIO LIVE + special guests

STAGE CLUB ( Ήρας και Φιλίππου 8, Λάρισα)

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΠΟΡΤΕΣ: 20:30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 6€

DEAF RADIO

Οι Deaf Radio είναι ένα κιθαριστικό ροκ σχήμα, που υπάρχει από το 2015. Το ντεμπούτο album τους “Alarm”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 9 Ιανουαρίου του 2017, απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο, οδηγώντας σε ένα sold out release show αλλά και στην εξάντληση των 300 πρώτων βινυλίων σε λιγότερο από 3 μήνες.

Η αναγνώριση του "Alarm" ως ενός από τους καλύτερους δίσκους της εγχώριας σκηνής μέχρι εκείνη τη στιγμή, οδήγησε την μπάντα το καλοκαίρι του 2017 στη σκηνη του Ejekt Festival, δίπλα στους The Killers, The Kills και τους Circa Waves, σε μία εμφάνιση που κρίθηκε άκρως επιτυχημένη.

Έχοντας ήδη συστηθεί από το καλοκαίρι του 2016, παίρνοντας μέρος σε πολλά φεστιβάλ ανά την Ελλάδα με ονόματα όπως 1000mods, Nightstalker, Planet of Zeus, οι Deaf Radio ξεκίνησαν να παρουσιάζουν τα πρώτα singles του “Alarm” και με αποκορύφωμα την κυκλοφορία του video clip για το “Anytime”, το οποίο παρουσιάστηκε στο “Silver Screenings Section” των Berlin Music Awards.

Το Σεπτέμβριο του 2017, στο πλαίσιο της προώθησης του ντεμπούτου τους “Alarm”, πραγματοποίησαν την πρώτη τους ευρωπαϊκή περιοδεία με μεγάλη επιτυχία ενώ λίγο αργότερα έπαιξαν στο πλευρό των Αμερικανών All Them Witches κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κόσμου.

Ηχητικά χαρακτηρίζονται από βαριά κιθαριστικά riffs και ογκώδη τύμπανα, που συνδυάζονται με χαρακτηριστικές φωνητικές μελωδίες, δημιουργώντας μια εκρηκτική και άλλοτε σκοτεινή-σχεδόν παγανιστική ατμόσφαιρα, ενώ στιχουργικά κατακλύζονται από υπαρξιακές -ενίοτε δυστοπικές σκέψεις φέρνοντας στην επιφάνεια τις εσωτερικές τους ανησυχίες.

Links

Facebook
Bandcamp
Youtube

  • SHARE
  • TWEET