Honeybadger, Sun, Rain In Life

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Honeybadger, Sun, Rain In Life Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Honeybadger, Sun, Rain In Life
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Honeybadger w/ Sun, Rain in Life Live

Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 21:00

Είσοδος 6 ευρώ

Στις 30 Μαρτίου οι Honeybadger θα βρεθούν στη σκηνή του six d.o.g.s για ένα δυνατό live με επίσης δυνατούς guests και κεκτημένη ταχύτητα από το support act στη συναυλία των Nightstalker στο Gagarin.

Οι Honeybadger σχηματίστηκαν στις αρχές του 2015. Γνωστοί και φίλοι από παρέες, μουσικές και στέκια, μπήκαν τζαμάροντας στο studio κουβαλώντας μαζί τους τις παιδικές τους ασθένειες. Το grunge του Seattle, το stoner, τα 70’s, τα blues, την αμερικάνικη και βρετανική ροκ σκηνή, το σύγχρονο indie και το garage. Εκεί γεννήθηκε το δικό τους κράμα που έντυσαν με στίχο βγαλμένο από την αρρώστια της ρουτίνας, την ανάποδη ψυχολογία της ζωής, την ανυπακοή. Η απάντηση για όλα αυτά είναι μία: Rock n roll!

Έχουν στο ενεργητικό τους μια επίσημη κυκλοφορία, το EP με τίτλο "The Rain" που κυκλοφόρησε σε online μορφή τον Φεβρουάριο του 2017. Τα live highlights τους περιλαμβάνουν το Gyftopoulou Street Fest 2017, με headliners τους Planet of Zeus, τα πρόσφατα support στους The Wrinkled Suits και αργότερα στους Rollin' Dice στο θρυλικό ΑΝ Club των Εξαρχείων και την επιτυχία τους στο διαγωνισμό CU onstage της Vodafone που τους xάρισε τη θέση του support act στη συναυλία των Nightstalker στη σκηνή του Gagarin.

Μέλη:

Dimitris Vardoulakis - Guitars, Lead Vocals
Dimitris Giannakopoulos - Lead Guitar, Vocals
Dimitris Yannopoulos - Bass Guitar - Vocals
Vaggelis Oikonomou - Drums, Percussions

honeybadgertheband.bandcamp.com

youtube.com/channel/UCtwiY5G4dapd1OYaMhpTzdQ

facebook.com/HoneybadgerTheBand

Sun, Rain in Life:

"Αυτό που μας παρουσίασαν ως ζωή εδώ, όταν γεννηθήκαμε, δεν έχει καμία σχέση με την πρωταρχική σύλληψη της έννοιας "ζωή", όπως αυτή παραδόθηκε από την δημιουργία στον άνθρωπο. Είναι υποχρέωση του ανθρώπου λοιπόν, να την αναζητήσει την ζωή εκ νέου..."

Οι 90’s alternative rockers Sun, Rain in Life, έχοντας κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2015 το ντεμπούτο full length album τους “96/4”, σε παραγωγή Φώτη Μπενάρντο (InnerWish, SEPTICFLESH-official-, Rotting Christ, Melechesh κ.α.), μίξη Steve Evetts ( All Out War, AMEN, ARCHITECTS, The Dillinger Escape Plan, Every Time I Die, Hatebreed, Misfits, – Prong -, Sepultura, Sick Of It All, SkinLab, Suicide Silence, Symphony X κ.α.) και mastering του Alan Douches (Official Motörhead, Torche, Cancer Bats, Mono (band, Japan), Cannibal Corpse, The Black Dahlia Murder, High On Fire, Converge, Mastodon, Kvelertak, Baroness κ.α.), έχοντας εμφανιστεί στο πλευρό των Barb Wire Dolls σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη, αλλά και έχοντας συμμετάσχει σε σημαντικά εγχώρια festivals όπως τα Defcon Fest, New Long Fest, 2 Smoking Barrels (Radio Show) Annual Anniversary Party κλπ, είναι από τις μπάντες που δεν χορταίνεις να παρακολουθείς ζωντανά.

Το επηρεασμένο από το 90’s grunge rock των Alice in Chains και Silverchair αλλά και από τους εναλλακτικούς ήχους των The Smashing Pumpkins, υλικό τους ακούγεται νοσταλγικό και ταυτόχρονα φρέσκο, ενώ οι ζωντανές τους εμφανίσεις είναι πάντα αξιομνημόνευτες.

facebook.com/sunraininlife

sunraininlife.com

youtube.com/channel/UCJGsptnkzd1SbHewh4LfQnA

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET