The Karamazov Project, Grey River & The Smoky Mountain

Αθήνα @ Ίλιον Plus

The Karamazov Project, Grey River & The Smoky Mountain Αθήνα @ Ίλιον Plus
Συγκροτήματα The Karamazov Project, Grey River & The Smoky Mountain
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ίλιον Plus
Διεύθυνση Πατησίων & Κοδριγκτόνως 17
Τηλέφωνο 210 8824383
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

The Karamazov project live album presentation w// special guests

Opening Act: The Grey River & The Smoky Mountain

Κυριακή 25 Μαρτίου

ΙΛΙΟΝ plus | είσοδος ελεύθερη | έναρξη μετά τις 21:30

Ο Πάνος Πανταζόπουλος παρουσιάζει επιτέλους ζωντανά ολοκληρωμένες τις μουσικές ανησυχίες του, αυτή τη φορά με full band με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου album "Out of the Woodwork". 

The Karamazov Project full band live λοιπόν και συνοδοιπόροι του στη βραδιά αυτή θα είναι οι εξαιρετικοί Grey River & The Smoky Mountain επίσης με νέο δίσκο στις αποσκευές τους, την παρουσίαση του οποίου είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε λίγο καιρό πριν. 

Με την συνδρομή και την υποστήριξη του Merlin's Music Box

***
the Karamazov project

Οι Karamazov project είναι δημιούργημα του πρωτοεμφανιζόμενου, δισκογραφικά τουλάχιστον, τραγουδοποιού Πάνου Πανταζόπουλου. Εμπνευσμένος από την ουτοπική και γι’ αυτό ακριβώς αδιάκοπη προσπάθεια αναζήτησης του δρόμου της ανθρωπότητας προς τον εαυτό της, προς το έλλογο δηλαδή, όπως αυτή παρουσιάζεται στους «Αδερφούς Καραμαζόφ» του Ντοστογιέφσκι, αλλά και στο «Η αγωνία ενός πολιτισμού» του Έρμαν Έσσε.

Είναι υπεύθυνος για τη μουσική, τους στίχους, τα φωνητικά και επίσης παίζει κιθάρα. To 2014 ηχογραφεί δύο από τα τραγούδια του στην Θεσσαλονίκη και τα κυκλοφορεί σε διαδικτυακή μορφή το επόμενο έτος. Το 2015 ολοκληρώνει το πρώτο του album, “Out of the woodwork”, το οποίο και κυκλοφορεί σε βινύλιο από τις Labyrinth Of Thoughts records & Ikaros Records. Μια βουτιά σε ένα αχανές τοπίο, κάπου στο νότο των ηνωμένων πολιτειών γεμάτο από ένταση, παραμορφωμένα και βαριά rhythm‘n’ blues. 8 συνθέσεις – μικρές ιστορίες για τη ζωή, τον θάνατο, τον έρωτα. Ακολουθώντας τα χνάρια των Townes Van Zandt, Βruce Springsteen, Johnny Cash, Jeffrey Lee Pierce, Eugene Edwards (16 Ηorsepower – Wovenhand).

Το σχήμα που θα τον συνοδεύσει στις live εμφανίσεις για την προώθηση του δίσκου είναι: Φίλιππος Λυριντζής στα ντραμς, Γιώργος Δημητρακόπουλος στην ηλεκτρική κιθάρα και Γιώργος Μανεσιώτης στο μπάσο. Κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά, γιατί ως τώρα εμφανιζόταν ως σόλο καλλιτέχνης ανοίγοντας τις συναυλίες όχι μόνο ελληνικών συγκροτημάτων αλλά και σημαντικών καλλιτεχνών όπως ο Steve Wynn (Dream Syndicate), Dan Stuart (Green on Red) και Sivert Hoyem (Madrugada).

***

Grey River & The Smoky Mountain

Οι Grey River & The Smoky Mountain είναι μία πενταμελής μπάντα από την Αθήνα, η οποία δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2014. Όπως προδίδει το όνομα τους κινούνται ανάμεσα στην Americana, το Folk και την Bluegrass αναμειγνύοντας συχνά στοιχεία Ιρλανδικής και Ευρωπαϊκής παραδοσιακής μουσικής. 

Τον Μάρτιο του 2016, κυκλοφόρησε το πρώτο τους EP με τίτλο «Something’s Wrong», το οποίο περιλαμβάνει 4 κομμάτια. Ενώ τον Δεκέμβρη του 2017 κυκλοφόρησαν και παρουσίασαν το πρώτο τους full lenght album με τίτλο “Captain Death”. Και τα δύο άλμπουμ θα διατίθενται τη βραδιά του live.

Κυριακή 25 Μαρτίου

ΙΛΙΟΝ plus | είσοδος ελεύθερη | έναρξη μετά τις 21:30

ΠΡΟΣΒΑΣΗ 
Mε Ηλεκτρικό 
Σταθμός Βικτώρια 
Mε Λεωφορείο
Από 3ης Σεπτεμβρίου τα Λεωφορεία 054, 605 στάση Αγγελοπούλου
Από Πατησιών τα Λεωφορεία 608, 622, Α8, Β8 στάση ΟΤΕ Πεδίου Άρεως
& 022, 224 στάση Πανελλήνιος
Με Τρόλεϊ
τα Τρόλεϊ: 3, 5, 11, 13, 14 στάση ΟΤΕ Πεδίου Άρεως & 2, 4 στάση Πανελλήνιος

  • SHARE
  • TWEET