Least Concern, New Zero God, Dustbowl, Skinner Box (Live Volume Session)

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Least Concern, New Zero God, Dustbowl, Skinner Box (Live Volume Session) Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Least Concern, New Zero God, Dustbowl, Skinner Box (Live Volume Session)
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 19:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Free entrance... live recording for Volume Sessions ERT3

More info soon

Least Concern

Οι Least Concern δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2014. Το πρώτο τους album σε μίξη και παραγωγή του Παύλου Συνοδινού τιτλοφορείται «Midnight Blue», αποτελείται από 11 κομμάτια, και πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Στο δίσκο συμμετέχει ο Louis Mandylor. Ευδιάκριτα στον ήχο τους είναι γνωρίσματα blues και new wave, διατηρώντας στα περισσότερα κομμάτια έντονο το ατμοσφαιρικό στοιχείο, καθώς και εναλλαγές ανάμεσα σε σκληρές και μαλακές ποιότητες. Στίχοι με μελαγχολία κι ανάταση, συμπλέγματα ονείρων κι αδιεξόδων, κι η αγάπη ως αντίδοτο παντός είδους - η ανθρώπινη ύπαρξη αναπόφευκτα πάσχει, και δεν έχει παρά να εμπλάκει, για να ανέλθει. Το Μάιο του 2017 αναδείχθηκαν νικητές του 8th BANDS Festival στο GHOST HOUSE, και έχουν συμμετάσχει σε φεστιβάλ εντός κι εκτός Αθηνών, έχουν παίξει live στο Six D.O.G.S., στο Ρομάντσο κ.α. 

Μέλη: Νάντια Πυθαρά (φωνή), Βασίλης Δρακόπουλος (κιθάρα), Παναγιώτης Ζαφειριάδης (μπάσο), Δημήτρης Γεωργόπουλος (τύμπανα).

FACEBOOK

New Zero God

Οι New Zero God σχηματίστηκαν τον Μάρτιο του 2006 από τον τραγουδιστή των Flowers of Romance, Mike Πούγουνα και μέχρι σήμερα, εκτός από εμφανίσεις τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχουν ανοίξει τις συναυλίες των Αμερικάνων Christian Death και των Αγγλων Andi Sex Gang (των Sex Gang Children) και Legendary Pink Dots.

Το συγκρότημα εχει κυκλοφόρησει τρία ολοκληρωμένα αλμπουμ, δύο mini αλμπουμ (το ένα ηχογραφημένο ζωντανά σε συναυλία τους στην Ιταλία), δύο 7” singles με Ελληνικες και ξένες εταιρίες.

Εχει ακόμα και δύο digital singles ενώ με το τραγούδι “Kiss The Witch” βρέθηκαν για δυο μηνες στα 10 πρώτα μερικών Αγγλικων charts.

Μετά την κυκλοφορία του τελευταίου, μέχρι στιγμής άλμπουμ τους με τίτλο “Short Tales & Tall Shadows”, ειδε το φως το 7” split single “Redemption” που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με το Σκωτσέζικο συγκρότημα Savage Cut, ενω τον Ιανουάριο του 2018, το EΡ τους “Under the Influence of Captain Pan Ikatac” κυκλοφόρησε απο την Αμερικάνικη δισκογραφική εταιρία Custom Made Music.

NEW ZERO GOD LINE-UP & DISCOGRAPHY
• Mike Πούγουνας – Vocals, keyboards
• Ακης Νικολαιδης – Κιθαρα
• Μιχάλης Σεμερτζόγλου – Μπάσσο
• Γιάννης Ψιμόπουλος – Drums 

• Studio albums:
o Fun is a Four Letter Word (CD Greece 2010)
o Club Bizarre (CD UK 2012)
o MMXIII (CD UK 2013)
o Short Tales & Tall Shadows (CD/LP Greece 2016)
o Under the Influence of Captain Pan Ikatac (MC 2018 USA)

• Live albums:
o Zona Pericolosa (digital, 2015)

Singles:
o Second Chance (digital, 2011)
o The Night Calls Your Name (digital, 2013)
o Destination Unknown (Digital 2013)
o Destination Unknown / Forever Today (7” Surgut Resort Records 2013)
o Redemption (7” split single with Savage Cut feat. Bobby Deans New Savage Records UK 2016)

OFFICIAL WEB SITE
BANDCAMP
FACEBOOK
YOUTUBE

Dustbowl

Οι Dustbowl δημιουργήθηκαν το 2006 στην Αθήνα.

"Αυτό που πράττει το αθηναϊκό συγκρότημα στο “The Great Fandango”... κατορθώνει να ολοκληρώσει ένα opus της americana που θα έκανε πολλούς να τα χάσουν. Και τούτο, γιατί το άλμπουμ έχει τέλεια οργανική ενότητα, με τα τραγούδια να είναι το ένα καλύτερο από το άλλο, παρασύροντάς σε συν τω χρόνω... Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις κομμάτι σ’ αυτό τον δίσκο (Φώντας Τρούσας / Δισκορυχείον-Vinylmine & Lifo). Το ροκ της Μητέρας γης…για τους παλιότερους, όσοι κολλήσαμε εκεί στα 80’ς με Green on Red, Long Ryders, Dream Syndicate και όλη την Americana ψυχεδελική σκηνή και με τους Neil Young & The Crazy Horse και τους The Byrds λόγου χάρη, να είναι σίγουροι ότι με το Great Fandango θα βουτήξουν πάλι βαθιά σε αυτά τα νερά…. και τα νερά των Dustbowl είναι λυτρωτικά! Το The Great Fandango είναι great όπως και να το κάνουμε (Μιχάλης Παπαμακάριος / toperiodiko.gr). Να ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ελληνικούς δίσκους του 2016 ως τώρα: Το Great Fandago είναι μία δισκάρα με 10 country/americana κομμάτια. Αν είσαι fan του είδους, θα βάλεις το Great Fandago στο εικόνισμα της δισκοθήκης σου... Ακόμα κι αν όμως δεν είσαι από τους πιστούς ακόλουθους αυτού του Mother Earth Rock, όπως αυτοπροσδιορίζουν τον ήχο τους οι ίδιοι οι Dustbowl, θα αγαπήσεις το δίσκο ούτως ή άλλως, διότι είναι καλοδουλεμένος και καλοφτιαγμένος απ'την αρχή ως το τέλος του (Mike Nikolitsis / ypogeio.gr). Οι Dustbowl είναι πραγματικοί τεχνίτες της alt country, από αυτούς που δίνουν στο ιδίωμα νόημα, υπόσταση και λόγο ύπαρξης…Αυτό όμως που οι Dustbowl κάνουν στο Great Fandango, προς τιμήν τους, για ακόμα μία φορά ξεφεύγει από την πεπατημένη των προηγουμένων κυκλοφοριών τους…και το αποτέλεσμα για ακόμη μία φορά τους δικαιώνει (Παναγιώτης Γαβρίλης / Soundgaze.gr). Από τις λίγες φορές που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιο τραγούδι. Σου μοιάζουν (και είναι) όλα πανέμορφα. 

Δεν έχω να πω κάτι άλλο (Γιάννης Νέγκρης / i-jukebox.gr). Η μηχανή του χρόνου παίρνει μπροστά κι ένα υπέροχο ταξίδι αρχίζει. Πηγαίνουμε σε μέρη που έζησε ο Neil Young, … o Townes Van Zandt (Μάκης Μηλάτος / Athens Voice)".

Panos Birbas - Vocals, Guitar /
Nick Fysakis - Guitar /
John “Hardy” Houstoulakis - Pedal Steel / 
Mike Dremetsikas - Guitar / 
Lydia Grammatikou - Bass / 
Nick Panayiotou- Drums / 

DISCOGRAPHY.

Download at thedustbowl.bandcamp.com
* THE GREAT FANDANGO 
[May 2016] - 12’ Vinyl Album / urban sound records
* BLACK RIVER’S CHEST [THE BURDEN REVISITED] / FLAMIN’ ROSE 
[July 2014] – CD Single / dusty records
* SUCIDE AVENUE / WINTER'S ALMOST GONE [
April 2014] – CD Single / dusty records
* GOIN' DOWN 
[November 2009] – CD Album / fuzz overdose records
* TROUBLEBOUND & LONESOME
[2008] - CD Album / onstage records
Other Releases:
* V.A. RHINO - TROPIC OF RHINO VOL.1 CD Album - "LAY ME DOWN EASY [LONG PSYCHEDELIC VERSION] [June 2017] - Compilation
* V.A. CHRISTMAS FOR EVERYONE - "CHRISTMA'S TIME'S A-COMIN'” [December 2014] – Compilation / Restless Wind Records 
* V.A. BETTER WITH FUZZ BABE!- "LEAN ON ME"
[2013] – Compilation / Fuzz Overdose Records 
* LAND ENDS [PAVLOS FYSAKIS BOOK "LAND ENDS"]
* RAMBLIN' BLUES C.D. E.P.
[2006] - Dusty Records

Links:
facebook.com/dustbowl.gr
dustbowl.gr

Skinner Box

Οι Skinner Box δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2012. Στη σχεδόν εξαετή πορεία τους μετρούν δύο δισκογραφικές δουλειές, το “Life is Chemistry” EP το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2013 σε συνεργασία με την Γερμανική Afmusic και το ντεμπούτο album τους “Alpha Waves” το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλη του 2017 με ανεξάρτητη χρηματοδότηση και διανομή της Inner Ear.

Μέσα από την μουσική τους θέλουν να μοιραστούν τις σκέψεις τους για την σύγχρονη συγκρουσιακή, παραγωγική και συναισθηματική καθημερινότητα καθώς και την αέναη προσπάθεια του μυαλού να ισορροπήσει μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. Σημείο αναφοράς αποτελούν τα minimal artwork των δίσκων τους γεγονός που τους έχει χαρίσει βραβεία σε διαγωνισμούς γραφιστικης.

Έχουν στο ενεργητικό τους εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας ενώ έχουν μοιραστεί την σκηνή με μπάντες της Ελληνικής και διεθνούς σκηνής όπως Mechanimal, 2L8, GAD, Bedouin, Petros Fuzzhead, Wonky Doll &The Echo, Electro Vampires, Dead Buildings, Virgin Web , Kiss the Anus of a black Cat, Andrew King, Der Arbeiter.

skinnerboxband.com
skinner-box.bandcamp.com
youtube.com/user/SkinnerBoxChannel

  • SHARE
  • TWEET