Thy Darkened Shade, Order Of The Ebon Hand, Necrovorous

Αθήνα @ Temple Athens

Thy Darkened Shade, Order Of The Ebon Hand, Necrovorous Αθήνα @ Temple Athens
Συγκροτήματα Thy Darkened Shade, Order Of The Ebon Hand, Necrovorous
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Temple Athens
Διεύθυνση Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 8 / 10 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Media Markt, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), Metal Era, Syd Records, Bowel Of Noise
Διοργανωτής 3 Shades Of Black

"Azazel’s Wrath"

Featuring: Thy Darkened Shade, Order of the Ebon Hand, Necrovorous

Στο Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα)

Σάββατο 10 Μαρτίου

Πόρτες: 20:00

Event page

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 
• Προπώληση: 8€
• Ταμείο: 10€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ (η έναρξή της θα ανακοινωθεί σύντομα):
• Metal Era (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.: 210 3304133, metalera.gr)
• Syd Records (Πρωτογένους 13, Ψυρρή, Αθήνα, τηλ.: 210 3218373, sydrecords.com)
• Bowel of Noise records (Θεμιστοκλέους 25, Αθήνα, τηλ.: 210 3846783, bowelofnoise.com)
• Τηλεφωνικά στο 11876
• Reload Stores
• Media Markt
• Seven Spots
• Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
• Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)
• Ηλεκτρονική προπώληση: Viva.gr

Η αρχαία φλόγα επονομαζόμενη Thy Darkened Shade άναψε ξανά από τον Semjaza το 1999. Η μουσική που συνετέθη κατά τον πρώιμο σχηματισμό των TDS ήταν old school black metal με epic επιρροές. Έως ότου να επιτευχθεί η αστρική σύνδεση μεταξύ του ανώτερου εαυτού και της μαύρης φλόγας, όπως αυτή εκπορεύεται μέσω της πνευματικής μουσικής, οποιαδήποτε μουσική σύνθεση παρέμεινε στις σκιές.

Με την πάροδο των χρόνων, τα τελετουργικά των TDS οδήγησαν στη δημιουργία του “Eternvs Mos, Nex Ritvs”. Το πρώτο γριμόριο κυκλοφόρησε από την αδελφότητα της World Terror Committee, ως αποτέλεσμα της πνευματικής αναζήτησης στο μονοπάτι προς τη γη της Ναΐδ, η οποία λειτουργεί ως αέναη κατάρα ως προς το κοσμικό σενάριο και το δημιουργό του. Η απόλυτη τελειότητα θα εκπληρωθεί μέσω της καταστροφής των καρμικών νόμων και της τελικής ανάστασης σε μη αιτιατές μορφές.

Το 2014, οι TDS συνέθεσαν το δεύτερο γριμόριο με την ονομασία “Liber Lvcifer I: Khem Sedjet”, ξανά υπό το λάβαρο της World Terror Commitee. Η δοξολογία του πατέρα Εωσφόρου και όλων των εκφάνσεων Αυτού, όπως τελείται στο “LL I”, οδηγεί το μύστη στο πνευματικό Χάος και την απελευθέρωση της Μαύρης Φλόγας στα αρχέγονα ύδατα του Νουν. Με κατανυκτική ευλάβεια στον ενδεκακέφαλο Δράκο, διαγράφοντας την κοσμική λήθη δια παντός, στο γριμόριο εξυψώνεται ο πιο Ιερός Θάνατος.

Τo 2016 το“Liber Lvcifer I: Khem Sedjet” κυκλοφόρησε ως διπλή κασέτα με το γριμόριο των αδερφών Abigor ''Leytmotif Luzifer (The 7 Temptations of Man)''. Οι TDS επίσης κυκλοφόρησαν 2 ιδεολογικά split. Το ένα μαζί με τους Abigor / Nightbringer / Thy Darkened Shade / Mortuus και το άλλο με τους Chaos Invocation.

Οι πύλες είναι ανοιχτές για την επικράτηση του Χάους.

Order of the Ebon Hand ξεκίνησαν την μουσική τους δράση τον Αύγουστο του 1994 και σκοπός τους απ' την αρχή ήταν, και είναι να παίξουν Αρχέτυπο Black Metal.

Έχουν κυκλοφορήσει δυο full albums, τα "Α Mystic Path to the Netherworld" (1997, Hypervorea Records) και "ΧV: The Devil" (2005, Season of Mist) και ως στόχο τους, με εναρκτήριο έναυσμα την έσχατη δισκογραφική κυκλοφορία τους, έχουν κάθε album να διαπραγματεύεται μια κάρτα Ταρώ, ειδωμένη μέσω του black metal πρίσματος. Η μπάντα έχει ήδη έτοιμη την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της “VII: The Chariot”.

Έχουν επίσης συμμετάσχει σε διάφορες συλλογές, με την συμμετοχή στο "Circle of the Tyrants" (προς τιμήν των εμβληματικών Celtic Frost) μαζί με μπάντες όπως οι Marduk κ.α., να ξεχωρίζει εμφατικά.

Σε αντίθεση με πολλά από τα σχήματα του black metal συναφιού, oι Order of the Ebon Hand είναι από αυτές τις μπάντες που έχουν την ανάγκη της ζωντανής παρουσίασης της μουσικής τους, ακόμη και εκτός black metal περιβαλόντων και στεγανών, γεγονός που τους έχει φέρει επί σκηνής στο πλευρό σημαντικών σχημάτων του ακραίου -και όχι μόνο- χώρου όπως οι Slayer, Rotting Christ, Candlemass, Accept και Therion μεταξύ άλλων.

Στη νέα τους αυτή ενσάρκωση και δισκογραφική όσο και συναυλιακή επάνοδο, οι Οrder of the Ebon Hand, παρουσιάζονται ξάνα ως κουιντέτο, μετα από 19 χρόνια.

Γνωστοί για την απείθαρχη λατρεία τους για κάθε τι αινιγματικό, μακάβριό και γνησίως ενοχλητικό οι Necrovorous ανήλθαν από την κρύπτη τους μετά από χρόνια χειμερίας νάρκης, για να σας κοιτάξουν κατάματα με αιματηρά μάτια, κραδαίνοντας σκήπτρα φτιαγμένα από ανθρώπινα οστά. Κανείς δεν μπόρεσε να κοιμίσει το απόκοσμο θηρίο που ακούει στο όνομα Necrovorous. Προετοιμαστείτε για το death metal ισοδύναμο του Jörg Buttgereit, που έρχεται να παίξει άρρωστα παιχνίδια με το μυαλό σας. Για να αποφύγετε τη λιποθυμία, μη σταματήσετε να επαναλαμβάνετε φωναχτά "Δεν είναι παρά ένας δίσκος... Δεν είναι παρά ένας δίσκος... Δεν είναι παρά ένας δίσκος..."

LINKS:
• Thy Darkened Shade: facebook.com/Thy-Darkened-Shade-391172430930927
• Order of the Ebon Hand: facebook.com/OrderoftheEbonHand666
• Necrovorous: facebook.com/necrovorous
• 3 Shades of Black: 3shadesofblack.netfacebook.com/threeshadesofblack
• Temple Athens: thetemple.grfacebook.com/templeliveclub
• 3P Lab: facebook.com/3plabgr​

  • SHARE
  • TWEET