Marva Von Theo, Glass Rebel

Αθήνα @ Ρομάντσο

Marva Von Theo, Glass Rebel Αθήνα @ Ρομάντσο
Συγκροτήματα Marva Von Theo, Glass Rebel
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ρομάντσο
Διεύθυνση Αναξαγόρα 3-5
Τηλέφωνο 216-7003325
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Double Dream! Marva Von Theo w/Glass Rebel.

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου οι Marva Von Theo ανεβαίνουν στη σκηνή του Romantso για την παρουσίαση του νέου τους δίσκου μαζί με τους Glass Rebel.

Οι Marva Von Theo θα ελευθερώσουν Live τα κομμάτια από  το παρθενικό τους Album “Dream Within A Dream” ενώ οι Glass Rebel θα δώσουν την δική τους μουσική παράσταση  ξεκλειδώνοντας το Show με τραγούδια όπως το Cancer και το Flaw in Love.

Date: Friday 9 February
Glass Rebel start at 21.30mm
Marva Von Theo -” Dream Within a Dream” Album Presentation at 22.30mm
entrance 3 euro
FB EVENT

MARVA VON THEO

Marva Von Theo είναι ένα electropop, synthwave duo, που σχηματίστηκε το 2016 από την τραγουδίστρια-τραγουδοποιό Μάρβα Βούλγαρη, που έχει ως έδρα την Αθήνα, και τον συνθέτη-παραγωγό Τεό Φοινίδη, ο οποίος δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Βιέννη.

Στην μουσική τους συνυπάρχουν ο ήχος των Synths από την Synthpop και τα σκοτεινά Darkwave ηχοχρώματα των 80΄s, μαζί με Samples και Drumbeats της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής, δημιουργώντας ένα πειραματικό αλλά ταυτόχρονα οικείο άκουσμα. Τα φωνητικά έχουν μια εσωτερική ένταση που άλλοτε σαγηνεύει και αποπλανεί τον ακροατή και άλλοτε τον παρασύρει σε ένα συναισθηματικό, μελαγχολικό ταξίδι μέσα στις προσωπικές ιστορίες που κρύβουν οι στίχοι.

To debut Album τους”Dream within a Dream” κυκλοφορεί ψηφιακά στο

Bandcamp

Official Website
Facebook
Soundcloud
Youtube

GLASS REBEL

Οι Glass Rebel είναι ένα Εlectrο/Νew Wave project από την Αθήνα που βασίζει τη δισκογραφία του σε συνεργασίες με ιδιαίτερους καλλιτέχνες. Η μπάντα σχηματίστηκε το καλοκαίρι του 2016 όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της Electrο/Pop digital single “Trees’’ στο οποίο μοιράζονται τα φωνητικά με τo γυναικείο Electro ντουέτο των Marsheaux. Το radio-friendly κομμάτι αναγνωρίστηκε από αρκετά ευρωπαϊκά blogs και αναπαράχθηκε από διάφορα ελληνικά ραδιόφωνα. Τον Aπρίλιο του 2017 κυκλοφορεί ψηφιακά το Synth Sci-Fi theme ’’Suntan’’ και το “Trees/Suntan” σε 7” βινύλιο από την Amour/EMI Records, με ευρωπαϊκή διανομή από την Audioglobe. Στα τέλη Μάη του 2017, κυκλοφορεί το δεύτερο double A-Side 7’’ βινύλιο Cancer / Flaw In Love (feat. Etten) το οποίο περιέχει δύο νέες ιδιαίτερες συνεργασίες. Η μπάντα μόλις τελείωσε τις ηχογραφήσεις του 3ου βινυλίου, που αναμένεται μέσα στο χειμώνα, ωστόσο παραμένει στο στούντιο, δουλεύοντας πάνω σε νέο υλικό και ετοιμάζεται για τις επερχόμενες συναυλίες της.

Links
glassrebelmusic.bandcamp.com/releases
facebook.com/glassrebelmusic
soundcloud.com/glassrebel
amour-records.gr

  • SHARE
  • TWEET