Ρένος Χαραλαμπίδης & Η Μπάντα Των Μποέμ, Αθηνά Ρούτση

Θεσσαλονίκη @ Μύλος Club

Ρένος Χαραλαμπίδης & Η Μπάντα Των Μποέμ, Αθηνά Ρούτση Θεσσαλονίκη @ Μύλος Club
Συγκροτήματα Ρένος Χαραλαμπίδης & Η Μπάντα Των Μποέμ, Αθηνά Ρούτση
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Μύλος Club
Διεύθυνση Αν. Γεωργίου 56, Σφαγεία
Τηλέφωνο 231 051 008
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής Kazandb

Η kazandb παρουσιάζει την 

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης 

και η Μπάντα των Μποέμ 

Μαζί τους η Αθηνά Ρούτση

ΤΡΙΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

MYLOS CLUB 

Τραγούδια στοχαστικά, καυστικά, αγάπης, παρλάτες, κωμικά συναντιούνται με ιστορίες, βιώματα, πάθη, έρωτες και εμμονές, δίνοντας απάντηση στο μυστήριο του γιατί ο Ρένος δεν έχει  παντρευτεί ακόμα.

Η σχέση του Ρένου με τη μουσική είναι βιωματική. Ξεκινάει σαν ψίθυρος, γίνεται σκοπός, σκίρτημα, φλερτ, νοσταλγία, όνειρο. Το κοινό γίνεται μια παρέα που ψάχνει τη μαγεία της βραδιάς. Ο Ρένος μεταμορφώνεται σε κινηματογραφικό ήρωα που τον σκηνοθετεί η νύχτα και η διάθεσή της.

Κάθε ταινία, κάθε τραγούδι μοιάζει με καρδιογράφημα. Στις μουσικές παραστάσεις του η σκηνή γίνεται σταυροδρόμι. Με μουσικές, ματιές και αισθήματα. Η σχέση του με τις νότες είναι αμφίδρομη. Στις ταινίες η μουσική είναι ο αφανής πρωταγωνιστής  κάθε πλάνου του. Στη σκηνή στάλες κινηματογραφικής βιογραφίας πλημμυρίζουν τα ρεφρέν του.

Η συναυλία του δεν έχει τραγούδια, αλλά ιστορίες ντυμένες με μελωδίες που δικαιώνονται και διεκδικούν την αλήθεια και την ελευθερία τους.

Οι μουσικές βραδιές του Ρένου στέκονται σαν σύννεφο πάνω από την πόλη και τη χρωματίζουν, της δίνουν παλμό, ρυθμό και ενέργεια να αντέξει την ιστορία της, να κερδίσει τα στοιχήματά της και να ξυπνήσει με όρεξη, διάθεση και νεανικό ένστικτο.

Η παράσταση στο Μύλο πραγματοποιείται μία μέρα μετά την προβολή της ταινίας του, «No Budget Story” στο Υπόγειον est.2012 στο Ολύμπιον σ ένα biscotto concept το "Movieing Underground by Jameson”

Μαζί του:

η Μπάντα των Μποέμ με τους: 

Αθηνά Ρούτση (τραγούδι)
Βαγγέλη Καλαμάρα (ντραμς)
Αιμίλιο Μπαριάμα (μπάσο)
Πάνο Ηλίου (κιθάρα)

INFO

Μύλος Club
Ανδρεου Γεωργίου 56, περιοχη Σφαγεία

Ώρα προσέλευσης: 21:30

Eίσοδος: 10€, φοιτητικό, ανέργων: 8€

Τηλεφωνο κρατησεων καθημενων: 2310.510081

  • SHARE
  • TWEET