Imitate Your Mother, The Clappas And The Chymbals

Αθήνα @ Ίλιον Plus

Συγκροτήματα Imitate Your Mother, The Clappas And The Chymbals
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ίλιον Plus
Διεύθυνση Πατησίων & Κοδριγκτόνως 17
Τηλέφωνο 210 8824383
Τιμή εισιτηρίου 8 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Imitate Your Mother LIVE w// The Clappas and the Chymbals

Παρασκευή 23 Φλεβάρη - Αθήνα - ΙΛΙΟΝ plus

Οι Imitate Your Mother ( Γ. Χρανιωτης, Π. Βελουζος, Π. Ζησου, Α. Τανης) επισκέπτονται την μουσική σκηνή ΙΛΙΟΝ plus, στο κέντρο της Αθήνας για να τα σπάσουν… Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου παρουσιάζουν ένα ξέφρενο πάρτι για ένα ταξίδι στη φωτεινή και σκοτεινή πλευρά του "Rock and Roll" τους. Μαζι τους οι The Clappas and the Chymbals!

Imitate Your Mother

Η μπάντα ιδρύθηκε το Μάη του 2012, από τους Γιώργο Χρανιώτη (φωνή), Κώστα Λεβέντη (τύμπανα) και Πάνο Βελούζο (κιθάρα). Η αρχική σύνθεση ολοκληρώθηκε, με την προσθήκη του Πέτρου Καρελά στο μπάσο. Από το 2014, η θέση του μπάσου καταλήφθηκε από τον Παύλο Ζήσου. Το τωρινό line up συμπληρώνει, μετά την αποχώρηση του Κώστα Λεβέντη, ο Άγγελος Τάνης.

The Clappas and the Chymbals

Μια νέα country μουσική προσπάθεια του πετυχημένου αοιδού των αηδίων Σέξπυρ (comedylab, ex. ImizBizEntertainment, Trendy Hooliguns) σε συνεργασία με τον πρωην μπασίστα του στους Trendy hooliguns Γιώργου Καψάλη, τον dj του στα events ipsychos (Γιάννη Ψύχο) και τον φέρελπη κιθαρίστα και δημιουργού Μπάμπη Κούβαλη. Μια μπάντα που με το μουσικοσατιρικό Ελληνικό στίχο και την country μουσική της διάθεση έρχεται για να εμφανιστεί πρώτη φορά στα χρονικά live στη σκηνή του Ίλιον Plus στο πλευρό των υπερταλαντούχων και νταμπλούχων Ελλάδος και περιχώρων Imitate Your Mother. Τα υπόλοιπα on stage!

ΥΓ: Στη συναυλία θα εμφανιστούν και γυναίκες που θα παίζουν μουσικά όργανα και θα τραγουδάνε (λεπτομέρειες εντός)

ΙΝΦΟ

Παρασκευή 23 Φλεβάρη

Έναρξη: 22:00

Είσοδος: 8 €

ΙΛΙΟΝ plus Πατησίων και Κοδριγκτώνος 18
2108824383
ilionplus.gr

  • SHARE
  • TWEET