Le Page, St. Guilt

Αθήνα @ Tiki Athens

Συγκροτήματα Le Page, St. Guilt
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Tiki Athens
Διεύθυνση Φαλήρου 15 - Μακρυγιάννη
Τηλέφωνο 210 9236908
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Οι Le Page γίνονται δέκα χρονών και το γιορτάζουν στις 22 Φεβρουαρίου με ένα special show στο TIKI Bar!

Πριν από δέκα χρόνια οι Le Page συστήθηκαν στο Ελληνικό κοινό με το πρώτο τους Demo. Ένα άλμπουμ, Τρία E.P.'s, μερικά singles και εκατοντάδες lives μετά, έχουν καταφέρει να γράψουν τη δική τους ιστορία στη μικρή (αλλά πιστή) indie pop κοινότητα. Φέτος κλείνουν αισίως μια δεκαετία πορείας και το γιορτάζουν με ένα live party γενεθλίων σε ένα αγαπημένο μαγαζί που τους έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Το Tiki Bar!

Μαζί τους στη σκηνή θα βρεθούν για να τραγουδήσουν παρέα φίλοι τους από διάφορες σημαντικές μπάντες της σκηνής.

Το Live ανοίγουν οι υπέροχοι και εξαιρετικά ανερχόμενοι St. Guilt

Μετά το live θα ακολουθήσει after party! Τις μουσικές θα διαλέγει ο Δημήτρης Γονέος.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Le Page

Το indie-pop σχήμα των Le Page ξεχώρισε στις αρχές της τρέχουσας δεκαετίας, χάρη στις εθιστικές μελωδίες και την D.I.Y. αισθητική τους, που εκφράστηκαν μέσω του πρώτους τους E.P. "Teddy Girls" αλλά και του ολοκληρωμένου άλμπουμ τους με τίτλο “Jojikevin”. Η συνεργασία τους με τον Barry Louis Polisar (γνωστό από το sountrack της ταινίας Juno) τους έκανε να ακουστούν και στις ΗΠΑ, ενώ το single τους "Ileana" απασχόλησε τον διεθνή μουσικό τύπο. Έχουν εμφανιστεί μαζί με καλλιτέχνες όπως οι White Lies, Nouvelle Vague, Brett Anderson, Bloc Party, Primal Scream, The House of Love, Au Revoir Simone, Camera Obscura, White Town, Φοίβο Δεληβοριά -με τον οποίο έχουν συνεργαστεί και δισκογραφικά σε ένα τραγούδι-, Κωνσταντίνο Β. και πολλούς ακόμη. Το 2017 κυκλοφόρησαν το δεύτερό τους Ε.Ρ. "Pause the World", ενώ πλέον ετοιμάζουν μια νέα δισκογραφική δουλειά.

Links:

lepagemusic.weebly.com

facebook.com/lepagemusic

soundcloud.com/lepage

instagram.com/lepageband

St. Guilt

Οι St.Guilt δημιουργήθηκαν το 2015 και αποτελούνται από τρία μέλη.. Ξεκίνησαν το δημιουργικό τους ταξίδι με την κυκλοφορία των ''Flares'' και ''Turn your back''. Κύριο λόγο στον ήχο τους έχουν τα βαριά synthesizers, το μελωδικό μπάσο, αλλά και τα πολλά ηλεκτρονικά στοιχεία. Σε αυτά, προστίθενται και καθαρά πιανιστικές αποχρώσεις. Επηρεασμένοι κυρίως από την αναγέννηση του Post Punk των 00's και από τη Βρετανική μουσική γενικότερα, η Ελίνα Τερσενίδου (Lead Vocals,Synthesizer) ο Χρήστος Μούσλι (Bass Guitar) και ο Οδυσσέας Μαστραππάς (Drums-percussion) έχουν εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και αναμένεται να κυκλοφορήσουν ένα ολοκληρωμένο EP στις αρχές του 2018.

Links:

facebook.com/SaintGuilt

instagram.com/st.guilt

  • SHARE
  • TWEET