Κωνσταντίνος Καλαϊτζής & MotherWhat?

Θεσσαλονίκη @ Ernest Hebrard

Κωνσταντίνος Καλαϊτζής & MotherWhat? Θεσσαλονίκη @ Ernest Hebrard
Συγκροτήματα Κωνσταντίνος Καλαϊτζής & MotherWhat?
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Ernest Hebrard
Διεύθυνση Λεωφ. Νίκης 13
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου -
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

Κωνσταντίνος Καλαϊτζής & MotherWhat?

Live @ Ernest Hebrard
(Λεωφ. Νίκης 13, Θεσσαλονίκη) | Έναρξη 21:00

Ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζής με το μουσικό του σχήμα MotherWhat? επιστρέφουν για ακόμα μια μοναδική εμφάνιση αυτή την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στο Ernest Hebrard (Λεωφ. Νίκης 13, Θεσσαλονίκη).

Στο προηγούμενο του live στο Ernest ο νεαρός τραγουδοποιός από την Θεσσαλονίκη κατάφερε να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη βραδιά γεμάτη κέφι, ρυθμό και δυνατές ερμηνείες. Στο πρόγραμμα τους ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζής και οι MotherWhat? κινούνται σε pop & rock μουσικά μονοπάτια με διασκευές σε Έλληνες και ξένους δημιουργούς που αγαπάνε, παράλληλα παρουσιάζουν και τις δικές τους μουσικές συνθέσεις. Πριν λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζής μας παρουσίασε την πρώτη του επίσημη δισκογραφική κυκλοφορία που έχει τον τίτλο “Όνειρα” ξαφνιάζοντας ευχάριστα ραδιόφωνα και ακροατές, με μια pop – rock ρυθμική μπαλάντα με αισιόδοξες στιχουργικές πινελιές, λαμπερές κιθαριστικές μελωδίες και αιθέριες ατμόσφαιρες στα πλήκτρα!

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στο Ernest Hebrard, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ακόμα μια μοναδική μουσική βραδιά με τον Κωνσταντίνο Καλαϊτζή και τους  MotherWhat? έτοιμους επί σκηνής να μας χαρίσουν δυναμικούς pop & rock ρυθμούς και γεμάτες κέφι ερμηνείες!

Facebook Page

Κωνσταντίνος Καλαϊτζής - Όνειρα (New Digital Single)
Κυκλοφορεί από την Plus Rec / Cobalt Music
YouTube Link
iTunes

  • SHARE
  • TWEET