Chronoboros, Rita Μosss, Kostadis

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Chronoboros, Rita Μosss, Kostadis Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Chronoboros, Rita Μosss, Kostadis
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Chronoboros Live Album Presentation 

"No Dirt or Silver Will Have Us Sated"

w/ Rita Μosss + Kostadis

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 20:30

Είσοδος 5 ευρώ

CHRONOBOROS

Κατεβαστικά. Αιχμηρές επιφάνειες και υπόγειες πληγές. Βυθισμένοι έξω και για πάντα. Εμετικά αντανακλαστικά, τρομοκρατία. Ευαίσθητοι κάφροι και αντίθετοι στην κοινωνία. Η ορμή προς το θάνατο σε ηχητική τελετουργία. Θόρυβος και μαύρη μανία. Παρουσίαση δίσκου “No Dirt or Silver Will Have Us Sated”. Το 2018 είναι η χρονιά του Σκουληκιού.

RITA MOSSS

Αντλία σπέρματος. Ο λόγος που τα παιδιά σου μοιάζουν με τον Κωστάκη. Ομοιότητα. Αποξένωση. Η παρακμή του Δυτικού πολιτισμού. Ο πατέρας σου γυναίκα, η μητέρα σου με πέος. Ευθύνη για το κραχ. Ευθύνη για το κρακ. Δέκα μεγατόνοι αποβλάκωσης. Η φωνή μέσα στο κεφάλι σου που σου λέει γάμα το αφεντικό σου. Ο θείος που σε πείραξε μικρό. Πανκ ροκ και συνουσία. Η προπατορική αμαρτία. Αναβολική αστάθεια, εικόνα Παναγία. Μια μπάλα αντιμαχόμενης ταχύτητας στις φλέβες σου....ή αλλιώς καλησπέρα και καληνύχτα. Καλωσήρθατε στον κόσμο των Rita Mosss. Δε σε θέλει.

KOSTADIS

Συναισθησία. Μωβ κούτες με εργαλεία. Ταλαντωτές, δαχτυλίδια, ρυθμιστές, παλμοί, καλώδια που μοιάζουν με φίδια. Κλειστοφοβικός και αιθέριος, σημειολογικά ελεύθερος βόμβος που αιώνια επιστρέφει. Περιβάλλον νεφέλωμα από τοξίνες. Η αγάπη σου μέσα σε πέπλο, θαμμένη δύο μέτρα κάτω απο τη γη. Δηλητήριο που δρα σα φάρμακο για τους καταραμένους. Ναρκωτική λειτουργία του τρίτου σου ματιού. Βιομηχανία. Αυτά είναι μόνο λίγα από τα τοπία και τις εικόνες που δημιουργεί το σόλο πρὀτζεκτ KOSTADIS σε κάθε αυτοσχεδιαστική του έκφανση. Έλα να γευτείς και να πονέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET