Sillyboy's Ghost Relatives

Αθήνα @ DeathDisco

Συγκροτήματα Sillyboy's Ghost Relatives
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Δεκαέξι μήνες, ένα album και ένα συγκρότημα μετά το προηγούμενο DIY show του, ο Sillyboy και η νεοσύστατη μπάντα του Sillyboy's Ghost Relatives, αποφάσισαν επιτέλους να κάνουν live στο κέντρο της Αθήνας. 

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στο Death Disco, θα έχει τον ιδανικό καιρό "για να ξανασυστηθούμε”, όπως λέει και ο Χαράλαμπος Κουρτάρας, μπασίστας και παραγωγός, που πλέον γράφει μουσική και επαναπροσδιορίζει το υλικό του σαν Sillyboy, μαζί με τους αόρατους συγγενείς του, Γρηγόρη Μάγο στον ήχο, Μανώλη Γιαννίκιο στα τύμπανα, Αλέκο Βουλγαράκη και Θοδωρή Κοντάκο (κος Κ.) στις κιθάρες. 

Όλα τα χιτς από το “Played” μέχρι το “Stalker”, με εμβόλιμα νέα ακυκλοφόρητα κομμάτια, θα σημάνουν ότι "ο καιρός γαρ εγγύς” για την επιστροφή του dance pop rock κουαρτέτου τόσο στην δισκογραφία όσο και στα live. 

Σε συνέχεια των εξαιρετικών εντυπώσεων που άφησε η πρώτη εμφάνιση των IOTAPHI, το Ελληνοϊταλικό goth pop ντούο επιστρέφει στις Superbad Athens βραδιές για να ικανοποιήσει όσους ζήτησαν λίγο περισσότερο την προηγούμενη φορά. 

Η είσοδος είναι 5 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν εξαιρετικά βελτιωμένες τιμές στο merch των 2 συγκροτημάτων. Oι πόρτες ανοίγουν στις 9μμ..

  • SHARE
  • TWEET