Vive Le Punk Rock Festival: GBH, Subhumans, Project Youth, Άλλος Κόσμος, Green Goblins, Anfo

Αθήνα @ Tres

Vive Le Punk Rock Festival: GBH, Subhumans, Project Youth, Άλλος Κόσμος, Green Goblins, Anfo Αθήνα @ Tres
Συγκροτήματα Vive Le Punk Rock Festival: GBH, Subhumans, Project Youth, Άλλος Κόσμος, Green Goblins, Anfo
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Tres
Διεύθυνση Ζωοδόχου Πηγής 3
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 18 / 21 e
Ώρα έναρξης 18:00
Σημεία προπώλησης Nico Tattoo Crew Athens, Η Μπούκα - Μαγειρείο, Κρητικό Καφενείο Αντέστε
Διοργανωτής 77-82 Punk Rock Team

Vive le punk rock festival 2018!

16-17 / 2 /2018 - Tres (Ζωοδόχου πηγής 3, Αθήνα)

H  77- 82 team επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά με το Vive le Punk Rock festival σε ένα διήμερο φωτιά! To punk rock φεστιβάλ των Βαλκανίων, που έγινε θεσμός και προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο από την Ευρώπη, σε καινούριο ανανεωμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, με punk rock μουσικάρες και φυσικά άφθονη μπύρα!

Μετά την αξέχαστη παρουσία των Exploited στο Vive le punk rock 2017, σειρά για φέτος έχουν οι βετεράνοι του αγγλικού punk, G.B.H. και PARTISANS (only European show for 2018) που θα είναι οι headliners για την πρώτη και για την δεύτερη μέρα του φεστιβάλ αντίστοιχα.

Μαζί τους για πρώτη φορά στην Ελλάδα oι μοναδικοί anarcho - punk πρωτεργάτες SUBHUMANS και οι Ιταλοί χαρντκορ πανκς CALL THE COPS.

Day 1

H πρώτη μέρα του φεστιβάλ έρχεται να μας τινάξει τα μυαλά, καθώς GBH και SUBHUMANS θα μοιραστούν την σκηνή του Tres και θα βάλουν φωτιά!

Οι μοναδικοί GBH με καινούριο υλικό στις αποσκευές τους δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο στο διάβα τους για το 2017! Με τον Colin αγέραστο ,  προσγειώνονται στο stage του Tres για να ένα μοναδικό show!  "GIVE ME FIRE", "CITY BABY ATTACKED BY RATS" , και όποιος αντέξει!

Μαζί τους την πρώτη μέρα του φεστιβάλ οι anarcho- punk βρετανοί SUBHUMANS! O Dick Lucas και η παρέα του, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα πλαίσια του Vive le punk Rock 2018. Από το 1980 που δημιουργήθηκαν, οι SUBHUMANS με το καυστικό και πολιτικό τους στοίχο καθώς με τις άναρχο - πανκ / σκα μελωδίες τους , έχουν επηρεάσει πληθώρα συγκροτημάτων στο σκληρό ήχο. Υπομονή μέχρι τις 16/2 για να τραγουδήσουμε "The day the country died"!

Οι PROJECT YOUTH έρχονται από την Τουρκία για να μας ταρακουνήσουν με την punk μουσική τους και τα επίκαιρα κοινωνικό/πολιτικά τους μηνύματα. Side project των Poster-iti που μας είχαν πάρει τα κεφάλια στο περσινό Vive le Punk Rock! Ανυπομονούμε!

ΆΛΛΟΣ ΚΌΣΜΟΣ και τα λόγια είναι περιττά! Street punk χαμός  και μελωδίες. 'Oπως κάθε φορά τα Live τους είναι εκρηκτικά !

Το line - up της πρώτης μέρας ολοκληρώνεται με τους GREEN GOBLINS από την Κατερίνη για ένα χορευτικό speed- rock 'n' roll set και με τους Αθηναίους punk rockers ANFO (με μέλη από τους  Ιστορικούς ΑΔΙΕΞΟΔΟ)!

DAY 2

Headliners για την δεύτερη μέρα του φεστιβάλ  οι PARTISANS.... και οι συστάσεις είναι περιττές! Οι Ουαλοί στην πρώτη sold out εμφάνιση τους στην Αθήνα το 2009 είχαν κάνει πάταγο και το ίδιο αναμένεται και φέτος! Punk ύμνοι όπως "Police story", "Killing machine", "17 years"  θα ακουστούν για άλλη μία φορά μπροστά στο αθηναϊκό κοινό ! Η μοναδική ευρωπαϊκή εμφάνισή τους για το 2018, μόνο για τα πλαίσια του Vive le punk rock!

Oι εκρηκτικοί Ιταλοί Call the cops, κατευθείαν από την Μπολόνια, έρχονται να μας ταρακουνήσουν στους hardcore crust  punk ρυθμούς τους!

Με επιρροές από Partisans, Sham 69 και Business, το Oi!/Punk τρίο από την Βρετανία, KNOCK OFF έρχεται  στην Αθήνα με 3 album στο ενεργητικό του, για να μας χορέψει στους  80's punk ρυθμούς του!

Βρώμικο Rock 'n' Roll κατευθείαν από την Θεσσαλονίκη! Oι BAD MOVIES για πρώτη φόρα στο Vive le punk rock festival! Tα εκρηκτικά shows τους και ο χαμός  που δημιουργούν με το κοινό τους είναι μοναδικό σε κάθε εμφάνιση τους. Ετοιμαστείτε λοιπόν για πολύ χορό και punk rock μελωδίες.

Την 2η μέρα του φεστιβάλ συμπληρώνουν οι OVERJOYED με αμερικάνικες punk rock επιρροές (στην πρώτη εμφάνισή τους μετά την περιοδεία τους στην Ιαπωνία!), καθώς και οι "παλιοί " μας γνώριμοι punk rockers BEGGAR RELIEF από την Πάρο. 

'Ένα μοναδικό συναυλιακό διήμερο στο TRES για όλους τους λάτρεις του Πανκ, που δεν χάνεται! 

P.S.: Warm up show στις 15/2 με τους άρτι αφιχθείς από το Μόναχο της Γερμανίας DOLLARS FOR DEADBEAT, στο Bad Tooth !

Εισιτήρια:

Weekend tickets :
early bird - 31 E / pre-sale -33 E / Doors- 36 E

Day 1:
pre-sale - 18 E / doors  - 21 E

Day 2 :
pre-sale - 15 E / doors - 18E

Pre- sale spots:

Nico Tattoo Crew Athens - Andrianou Str 97 
Η Μπουκα-μαγειρειο - Solomou 29 Exarchia 
Κρητικό Καφενείο Αντέστε - Kolleti 11,Exarchia.

For people who are not based in Athens please contact here: 
vivelepunkrockfest@gmail.com

Program: 

Thursday - 15.02.2018 Vive Le Punk Rock Festival Opening Night w/Dollars for Deadbeats (From Munich, De) at BAD TOOTH .

Day 1 - Friday 16.02.2018 @ TRES

- GBH - (Punk Legends from Birmingham, U.K. Since 1978)
- Subhumans (UK band) - (Anarcho Punk From Uk. Since 1980)
- Project Youth - (Punk Rock From Istanbul, Tr)
- Άλλος Κόσμος - Allos Kosmos (Street punk Oi! from Athens)
- Green Goblins (Speed R'n'R from Katerini)
- ANFO (punk Rock'n'Roll from Athens,members from ΑΔΙΕΞΟΔΟ )

Day 2 - Saturday 17.02.2018 @ TRES

- The Partisans Official (Punk Legends ,U.K since 1978)
- Call The Cops - (Hardcore Punk From Bologna, It)
- KNOCK OFF - (Melodic Oi ! Punk from U.K )
- Bad Movies - (Punk Rock From Thessaloniki)
- The Overjoyed (Punk Rock From Athens)
- The Beggar Belief (Punk Rock from Paros Island) 

Sunday - 18.02.2018 BBQ at Κρητικό Καφενείο Αντέστε 

  • SHARE
  • TWEET