Let Me Know Festival: Cosmic Shadows, Art Of Simplicity, Holy Limbo, St. Guilt

Αθήνα @ DeathDisco

Let Me Know Festival: Cosmic Shadows, Art Of Simplicity, Holy Limbo, St. Guilt Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα Let Me Know Festival: Cosmic Shadows, Art Of Simplicity, Holy Limbo, St. Guilt
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Let me know festival day 2

25 Ιανουαρίου 2018

Death Disco

Το φεστιβάλ ανοίγει τη χρονιά με 4 δυνατά live από τους: 

Οι Cosmic Shadows σχηματίστηκαν τον Ιανουάριο του 2017 και από τότε μετακινούνται από live σε live με ένα διαστημόπλοιο που καίει Psych Garage. Ετοιμάζονται να κυκλοφορήοδυν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά στα μέσα του 2018 και είναι πολλά υποσχόμενοι.

art of simplicity Σε μια προσπάθεια πειραματισμού και δημιουργίας, ισορροπώντας ανάμεσα στην "απλότητα" και την "τέχνη", ο Ματθαίος Δακουτρός (βιολί) και ο Νίκος Μοίρας (ντράμς) δημιούργησαν τους art of simplicity το 2003. Ενσωματώνοντας διαφορετικά είδη μουσικής πάντα σε ένα metal καμβά, οι aos έχουν δεχθεί θετικά σχόλια από όλο το κόσμο και έχουν καθιερωθεί ως ένα πολλά υποσχόμενο συγκρότημα. Έχοντας επηρεαστεί από μια ευρεία γκάμα πρωτοπόρων μουσικών ιδιωμάτων και συγκροτημάτων, καταφέρνουν να δημιουργήσουν ένα ποικιλόμορφο αλλά και σφιχτό αποτέλεσμα γεμάτο ατμόσφαιρα, που ντύνουν τους ψυχολογικούς και κοινωνικούς στοίχους.

Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία, το mini album "When Fables have a Bitter Taste", κυκλοφόρησε στις 23 Οκτωβρίου 2016, και δέχθηκε μόνο θετικές κριτικές από τον εγχώριο και ξένο τύπο, ενώ το συγκρότημα βρίσκεται ξανά στη σκηνή προωθώντας τη μουσική του. Στο line up προστέθηκε ο Γιώργος Σιδερής στα πλήκτρα, ενώ τη διανομή του CD έχει αναλάβει η Ikaros Records.

Οι Holy Limbo δημιουργούν ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά soundscapes μετά-ψυχεδελικής rock, με επιρροές από downtempo trip hop, ambient και electronica. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από συμπαγείς μπασογραμμές και beat, minimal επαναλήψεις κιθάρας και synths. 

Ο Anthony Ka (guitars/vox) από τους Cyanna ,ο Φοίβος Βαλαβάνης (drums/percussion) και ο Γιώργος Λιάπης (bass) από το project του Χρήστου Αλεξόπουλου και της Μαρίας Λατσίνου και ο Ekelon (keys/samples) από τους Palyrria και τους Egg Hell, είναι η νέα σύνθεση των Holy Limbo.

Ετοιμάζουν τον ολοκαίνουριο δίσκο τους και κάνοντας ένα διάλειμμα από το studio, επανέρχονται on stage στο Let me now Festival.

Οι St. Guilt δημιουργήθηκαν το 2015 και αποτελούνται από τρία μέλη. Άρχισαν το δημιουργικό τους ταξίδι με την κυκλοφορία των ''Flares'' και ''Turn your back''. Κύριο λόγο στον ήχο τους έχουν τα βαριά synthesizers και το μελωδικό μπάσο με πολλά ηλεκτρονικά στοιχεία. Σε αυτά, προστίθενται και καθαρά πιανιστικές αποχρώσεις. Επηρεασμένοι κυρίως από την αναγέννηση του Post Punk και από τη Βρετανική μουσική γενικότερα, η Ελίνα Τερσενίδου (Lead Vocals, Synthesizer) ο Χρήστος Μούσλι (Bass Guitar) και ο Οδυσσέας Μαστραππάς (Drums-percussion) έχουν εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και αναμένεται να κυκλοφορήσουν νέο υλικό στις αρχές του 2018.

Έναρξη 21.00 // οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30

Damage: 6 euro

  • SHARE
  • TWEET