Ilse Huizinga

Αθήνα @ Jazz Point

Ilse Huizinga Αθήνα @ Jazz Point
Συγκροτήματα Ilse Huizinga
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Jazz Point
Διεύθυνση Ακαδημίας 18 (εντός στοάς)
Τηλέφωνο 210-3235910
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Η ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ JAZZ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ILSE HUIZINGA ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ JAZZPOINT!

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, το Jazzpoint έχει την τιμή και την χαρά να φιλοξενεί την εκπληκτική τραγουδίστρια Ilse Huizinga, μία από τις πιο καταξιωμένες τραγουδίστριες του Άμστερνταμ. 

Η llse δεν είναι απλά μια τραγουδίστρια, αλλά μια αφηγήτρια ιστοριών. Με τον πλούσιο, ζεστό τόνο και την καθαρότητα της φωνής της, μας ταξιδεύει με έναν μοναδικό τρόπο. Πρόκειται για μια καλλιτέχνιδα που δεν κατέκτησε τυχαία την χώρα της και σίγουρα θα κατακτήσει και τη δική μας. Με ευαισθησίες αλλά και χιούμορ, καταφέρνει να αγγίξει όποιον βρίσκεται κοντά της!

Η ικανότητά της να ‘χωράει’ οκτάβες μέσα σε μία και μόνο συλλαβή και η αψεγάδιαστη και τρυφερή φωνή της κάνουν τις λέξεις να παιχνιδίζουν μέσα στην ψυχή. 

Η Ilse έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο. Από την Κίνα μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες και από τη Ρώμη μέχρι την Πράγα. Η ίδια διδάσκει on line μαθήματα Jazz, έχοντας δημιουργήσει τη γνωστή Jazz Singers Academy.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το 8ο άλμπουμ της «Here’s to Maya Angelou’. Σε αυτό τραγουδάει αυθεντικά κομμάτια βασισμένα στον Αμερικάνο ποιητή Maya Angelou. 

Σημερα, η Ilse Huizinga θεωρείται- από τον καταξιωμένο οδηγό ‘The Jazz Singers’ του Scott Yanow- μία από τις 500 σημαντικότερες ερμηνεύτριες στην παγκόσμια ιστορία της Jazz!

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο Jazzpoint θα εμφανιστεί για πρώτη φορά και θα παρουσιάσει αγαπημένα, γνωστά κομμάτια μαζί με την ελληνική jazz μπάντα που ηγείται ο καταξιωμένος πιανίστας, Δημήτρης Καλαντζής. 

Απολαύστε μια μοναδική βραδιά σε αποκλειστική πρώτη εμφάνιση! Στο στέκι που αγαπάει την αυθεντική Jazz μουσική από μια τραγουδίστρια διεθνούς βεληνεκούς που θα σας μαγέψει!

  • SHARE
  • TWEET