Half Gramme Of Soma, Jaw Bones, Cold Dezert

Αθήνα @ AN Club

Half Gramme Of Soma, Jaw Bones, Cold Dezert Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Half Gramme Of Soma, Jaw Bones, Cold Dezert
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Η Fuzz ink. records παρουσιάζει:

HALF Gramme of SOMA / Jaw Bones / Cold Dezert

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος: 6e

Οι HALF Gramme of SOMA είναι μια 5-μελής μπάντα που δημιουργήθηκε στις αρχές του 2011, στην Αθήνα. Συνδυάζοντας heavy rock ήχους με μια μεγάλη ποικιλία από άλλες επιρροές, εισήλθαν στην Ελληνική μουσική σκηνή με τις δυνατές τους εμφανίσεις. Στις αρχές του 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, το οποίο διαδέχθηκε στα τέλη του 2014 το Ep ¨Marche au Noir”. Από την αρχή του 2015 μέχρι σήμερα αποτελούνται από καινούργια μέλη από την ευρύτερη “Καπνιστική Κοινότητα” που εδρεύει στον 13ο όροφο διάσημης πολυκατοικίας στον Πειραιά. Τον Μάιο του 2017, το δεύτερο άλμπουμ και πρώτο με την καινούργια σύνθεση, Groove is Black προσγειώθηκε για να ταρακουνήσει τον βραχώδη πλανήτη μας με μερικές απόκοσμες μελωδίες.

facebook.com/hgosband
halfgrammeofsoma.bandcamp.com

Οι Jaw Bones είναι μία Heavy Rock / Stoner μπάντα με Grunge επιρροές από τη Θεσσαλονίκη, που σχηματίστηκε το καλοκαίρι του 2006. Μετά από 6 χρόνια σκληρής δουλειάς, ηχογράφισε το πρώτο ομότιτλο EP στο "Mix Studio" με τον Γιώργο Μπρίγκο. Μέχρι σήμερα η μπάντα έχει παίξει ζωντανά επί σκηνής μαζί με πολλά συγκροτήματα όπως: Monster Magnet (ΗΠΑ), Clutch (ΗΠΑ), Karma to Burn (ΗΠΑ), Therapy? (Ιρλανδία), Sardonis (Βέλγιο), Nightstalker (Ελλάδα), Planet Of Zeus (Ελλάδα), 1000Mods (Ελλάδα), Μωρά στην Φωτιά (Ελλάδα), Agnes Vein (Ελλάδα) και πολλά άλλα. Οι Jaw Bones κυκλοφόρισαν το πρώτο τους άλμπουμ μέσω της Sliptrick Records, με τίτλο “Wrongs on a Right Turn” στις 30 Ιουνίου 2017. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο ίδιο στούντιο όπως και πριν με τον Φώτη Δεμερτζή, αλλά η μίξη και το mastering έγινε στο "Zero Gravity Studios" με τον Δημήτρη Δημητριάδη στην Αθήνα. Αυτή την στιγμή η μπάντα προωθεί την δουλεία της κάνοντας ζωντανά shows, οπουδήποτε είναι δυνατόν.

Οι Jaw Bones έχουν πολλές μουσικές επιρροές από δίαφορες μπάντες στο Rock - Metal ύφος όπως Nirvana, Alice in Chains, Melvins, Tool, Faith No More, Kyuss, Therapy?, Henry Rollins, Celtic Frost, Metallica, Dead Kennedys, Clutch, Monster Magnet και QOTSA. Όπως οι επιρροές στην μουσική είναι πολλές, έτσι και η στιχουργική έμπνευση προέρχεται από διάφορα θέματα, οπώς ειναι πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα, αλλά υπάρχουν κομμάτια που μιλούν για σχέσεις ανθρώπων και συναισθήματα. 

facebook.com/JawBonesTheBand
jawbones.bandcamp.com

Οι Cold Dezert είναι 4 φίλοι με διαφορετικά ακούσματα που συναντήθηκαν τον Σεπτέμβρη του 2016 και μέσα απο ιδέες και jams, κυκλοφόρησαν τον Ιούνιο του 2017 το ντεμπούτο άλμπουμ τους "under the trees"

Η μπάντα αποτελείται απο τους Μάνο Τηγάνη στο μπάσο και τα φωνητικά,τον Νίκο Σουλτούκη στα τύμπανα, τον Vag Walker στη κιθάρα και τον Madness Key στα πλήκτα και την εκτέλεση παραγωγής.

colddezert.bandcamp.com/album/under-the-trees
facebook.com/colddezert

  • SHARE
  • TWEET