The Rumjacks, Θραξ Πανκc

Αθήνα @ Gagarin 205

The Rumjacks, Θραξ Πανκc Αθήνα @ Gagarin 205
Συγκροτήματα The Rumjacks, Θραξ Πανκc
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Gagarin 205
Διεύθυνση Λιοσίων 205
Τηλέφωνο 210-8547600
Τιμή εισιτηρίου 10, 12 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης Viva.gr, Media Markt, Reload, Seven Spots, Eventbrite, Rhythm Records, Big Mouth, The Handlebar, Vicious Cycles Athens, Nico Tattoo Crew Athens
Διοργανωτής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

THE RUMJACKS
special guests ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC

Τιμή εισιτηρίου:

10€ (περιορισμένος αριθμός) αποκλειστικά από viva.gr, Seven Spots, Media Markt
12€ από δίκτυο viva.gr & στα φυσικά σημεία προπώλησης Rhythm Records, Big Mouth, The Handlebar, Vicious Cycles Athens, Nico Tattoo Crew Athens  & online στο eventbrite (με paypal)

THE RUMJACKS

H νέα αγαπημένη και ταχύτατα ανερχόμενη celtic punk rock μπάντα έρχεται στο Gagarin205 για να μας αποδείξει γιατί ο κόσμος παραμιλάει για την ανεξάντλητη ενέργεια των live shows τους!

“Μεγαλώσαμε ακούγοντας παραδοσιακή μουσική της Σκωτίας και της Ιρλανδίας, από την συλλογή των γονιών μας, πριν μπλέξουμε με το punk rock και αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι τα ξέρουμε όλα!!

Η φράση αυτή του frontman Frankie McLaughlin σηματοδοτεί την μουσική κληρονομιά του συγκροτήματος, “είναι σαν να μεγαλώνεις με δάκρυα στα μάτια και μία καταιγίδα στην καρδιά”.

Οι Rumjacks είναι η #4 Αυστραλέζικη μπάντα στο Spotify ενώ το εμβληματικό τραγούδι τους “An Irish Pub Song” έχει πάνω από 25 εκατομμύρια views στο YouTube. Σε περιοδείες και φεστιβάλ σε όλον το κόσμο έχουν μοιραστεί την σκηνή με τους Dropkick Murphys, Gogol Bordello, GBH, AntiFlag, Aggrolites, Dwarves, CJ Ramone, και πολλούς άλλους.

Για πρώτη φορά στην Αθήνα θα απολαύσουμε το ανεπανάληπτο high energy celtic punkrock show που έρχονται να μας προσφέρουν!

ΘΡΑΞ ΠΑΝΚΣ

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚΣ με τη γνωστή πλέον “ΠΑΝΚΟΠΑΝΗΓΥΡΟΨΥΧΕΔΕΛΕΙΑ” τους. Τι σχέση μπορεί να έχουν τα παραδοσιακά κάλαντα της Θράκης με την Πανκ; Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC, όταν ο Γιώργος Σταυρίδης και ο Βαϊτσης Χαρακοπίδης αποφάσισαν να «τα πούνε» από το 2008 και μετά παίζοντας σε γάμους, πανηγύρια, πορείες, σκηνικά μέχρι που σε γιούρτα συνάντησαν τον Πάνο Γκίνη! Παντού και πουθενά αναμειγνύοντας συστατικά από όλες τις μουσικές και κουλτούρες του κόσμου, παίζουν τη μουσική τους, χωρίς η λέξη Πανκοπανηγυροψυχεδέλεια να φτάνει για να περιγράψει τον ήχο τους. Άλλοτε πολλοί και άλλοτε λίγοι με εργαλεία τους γκάιντες, λύρες, νταούλια «καταστρέφουν» οποιαδήποτε εκδήλωση.

  • SHARE
  • TWEET