Let It Beer Summer Fest: Vodka Juniors, Θραξ Πανκc, Black Hat Bones, Scythe

Χαλκίδα @ Θέατρο Ορέστη Μακρή

Let It Beer Summer Fest: Vodka Juniors, Θραξ Πανκc, Black Hat Bones, Scythe Χαλκίδα @ Θέατρο Ορέστη Μακρή
Συγκροτήματα Let It Beer Summer Fest: Vodka Juniors, Θραξ Πανκc, Black Hat Bones, Scythe
Ημερομηνία
Πόλη Χαλκίδα
Χώρος Θέατρο Ορέστη Μακρή
Διεύθυνση Γ. Ιατρίδου, Χαλκίδα
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 9 e
Ώρα έναρξης 19:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής Γαλατικό Χωριό

2nd Let It Beer Summer Fest Γαλατικό Χωριό
#LetItBeer2

Η Χαλκίδα έχει το φεστιβάλ της!!!

Το Let It Beer Summer Fest επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το Γαλατικο Χωριο!

Line-up:

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Υπόγεια Ρεύματα
Sober On Tuxedos
Ακαλούποτοι
Lyrical Punishment

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Vodka Juniors
Θραξ Πανκc
Black Hat Bones
Scythe

Vodka Juniors

Δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2000. Η πρώτη κυκλοφορία ήταν μια demo κασέτα με τίτλο No Drinks For You. Aκολούθησαν τρία cd από την Cannonball 666 Records και μια κασέτα. Συμμετείχαν σε πολλές συλλογές ελληνικές και μη. 'Εχουν κάνει περιοδείες σε Γερμανία, Αγγλία και Ολλανδία και έπαιξαν με μπάντες όπως Propagandhi, Agnostic Front, Lagwagon, Therapy κ.α. Το 2008 κυκλοφόρησαν το διπλό cd Dark Poetry πάλι από την Cannonball 666 Records που περιείχε 38 κομμάτια. Το 2013 ξεκίνησαν μια καμπάνια στο Kickstarter για την ηχογράφηση του νέου τους άλμπουμ, με σκοπό, όπως οι ίδιοι περιγράφουν, να δώσουν πίσω όλη την αγάπη που έχουν λάβει από τους οπαδούς τους τα τελευταία χρόνια και να δημιουργήσουν κάτι που θα αποτελεί το απόλυτο συναισθηματικό αιματοκύλισμα μέσα από λόγια, μουσική και ρυθμό. Αυτή ολοκληρώθηκε επιτυχημένα και το 2015 κυκλοφόρησαν τον τριπλό δίσκο Clubriot.

Υπόγεια Ρεύματα

Γίνεται ένα συγκρότημα να είναι πραγματικά ενδιαφέρον και να έχει λόγο μετά από 20 χρόνια διαδρομής; Μόνο αν είναι όντως μεγάλο. Τα Υπόγεια Ρεύματα δεν είναι ένα απλό συγκρότημα. Δεν είναι καν συγκρότημα. Είναι μια ομάδα που τα όρια της είναι –φυσιολογικά- δυσδιάκριτα στο κοινό και πολλές φορές ακόμα και στα μέλη της. Συντίθενται και αποσυντίθενται διαρκώς. Είναι ένας ζωντανός και πολυδιάστατος οργανισμός. Η πράξη απέδειξε ότι δεν ήταν καθόλου τυχαίο το όνομά τους. Υπόγεια Ρεύματα. Άλλοτε λίγο πιο κοντά στην επιφάνεια, κάποτε να κυλούν στους πιο βαθείς υπόγειους ποταμούς που διασχίζουν χωρίς να το αντιληφθούμε τη ζωή μας. Πέρασαν και θα συνεχίσουν να διαβαίνουν από πολλές στροφές, όμως η πορεία τους, στο μεγάλο χάρτη, είναι σταθερή: βαθιά στον πυρήνα της μουσικής, της ποίησης και των συναισθημάτων.

Sober On Tuxedos

Οι Sober on Tuxedos είναι ένα southern rock – stoner σχήμα με progressive επιρροές και ξεχωρίζουν για τον βαρύ αμερικάνικο ήχο τους. Δημιουργήθηκαν το 2009 από τον Στέλιο Μαγαλιό (vocals) και τον Χρήστο Κιτσαντά (guitars), ενώ στη σημερινή μορφή του σχήματος προστέθηκαν λίγο αργότερα ο Κώστας Μαζιώτης (bass) και ο Joni Moas (drums). Αποτελούν ένα μουσικό αμάλγαμα που δε συναντάται συχνά και δεν παραβλέπεται εύκολα. Συνδυάζουν τον ηλεκτρικό ήχο με σκληρές μελωδίες και φωνητικά που μυρίζουν σαν καυτή άσφαλτο και αφήνουν την αίσθηση σαν κάποιος να κατάβρεξε τη σκηνή με παλαιωμένο ουίσκι. Ο δίσκος τους με τίτλο Welcome to the Liquor Store κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2016 με την MLK.

Θραξ Πανκc

Τι σχέση μπορεί να έχουν τα παραδοσιακά κάλαντα της Θράκης με την Πανκ; Με αυτό το ερώτημα ξεκίνησαν οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC, όταν ο Γιώργος Σταυρίδης (νταούλι, θρακιώτικη λύρα, φωνή) και ο Βαΐτσης Χαρακοπίδης (γκάιντα, καβάλ, ζουρνάς, φωνή) αποφάσισαν να “τα πούνε” από το 2008 και μετά, παίζοντας σε γάμους, πανηγύρια, δρόμους και διάφορες συνευρέσεις μέχρι που σε μία γιούρτα συνάντησαν τον Πάνο Γκίνη με την κιθάρα του. Παντού και πουθενά, αναμειγνύοντας συστατικά από όλες τις μουσικές και κουλτούρες του κόσμου, παίζουν τη μουσική τους, χωρίς η λέξη Πανκοπανηγυροψυχεδέλεια να φτάνει για να περιγράψει τον ήχο τους. Άλλοτε πολλοί και άλλοτε το βασικό τρίο, με εργαλεία τους γκάιντες, λύρες, νταούλια και ό,τι ή όποιον άλλο βρεθεί και γουστάρει, παρασέρνουν στο διάβα τους κάθε αναστολή οδηγώντας σε ένα πρωτόλειο γλέντι. Κανείς δεν μπορεί να κάτσει ακίνητος όταν παίζουν οι ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC!

Black Hat Bones

Οι Black Hat Bones κατάγονται από την Σπάρτη αλλά έχουν ως έδρα τους την Αθήνα. Ο ήχος τους είναι βαρύς και μπαρουτοκαπνισμένος, φέρνοντας στον νου από την σκηνή του Seattle και το stoner rock κίνημα των late 90s μέχρι τους Guns ‘N’ Roses και το σύγχρονο Αμερικάνικο κιθαριστικό rock των Audioslave και των Stone Temple Pilots. Μετά το πολυσυζητημένο ντεμπούτο τους High Gain Devil Rockers το 2015, οι Black Hat Bones κυκλοφόρησαν φέτος το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο Born In A Thunder, με το οποίο επιβεβαιώνουν ότι κατέχουν πλήρως τη rock’n’roll και heavy rock φόρμα. Όσοι τους έχουν δει επί σκηνής, γνωρίζουν ότι τα live τους είναι ένα πάρτυ γεμάτο αδρεναλίνη.

Lyrical Punishment

Οι Lyrical Punishment εμφανίστηκαν στην δισκογραφία το 2011 με την κυκλοφορία του δίσκου Οργισμένη Σκοτεινιά, παρότι υπήρχαν σαν γκρουπ από το 2004 και σε live από το 2007. Τον Οκτώβριο του 2015 κυκλοφορούν την δεύτερη οργανωμένη τους δουλειά με τίτλο Χαρακώματα, που αποτελεί το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα του γκρουπ μέχρι σήμερα. Έχουν συμμετάσχει σε πολλά live και ξεχωριστά τα μέλη τους σε διάφορα projects. Αποτελούνται από τους: Πύρινος, Mr Bent, Ανορθoγραφος Ποιητής.

Στο 2nd Let It Beer Summer Fest θα εμφανιστούν και δυο τοπικά συγκροτήματα, οι Ακαλούποτοι και οι Scythe. Ανάμεσα στις ζωντανές εμφανίσεις θα προβληθούν βίντεο με την μουσική των Napshot (1η μέρα) και The Coreys (2η μέρα)!

Οι πόρτες κάθε μέρα ανοίγουν στις 19:00

Πληροφορίες

Ιστοσελίδα: galatikochorio.gr
Facebook: facebook.com/GalatikoChorio

Σχεδιασμός Αφίσας – Γραφιστικά: Emily Autumn

Χώρος

Θέατρο Ορέστη Μακρή

Εισιτήρια

Τιμή Μονοήμερου: 9 €
Τιμή Διημέρου: 15 €

  • SHARE
  • TWEET