Black Lips​, A Victim Of Society

Αθήνα @ Gagarin 205

Black Lips​, A Victim Of Society Αθήνα @ Gagarin 205
Συγκροτήματα Black Lips​, A Victim Of Society
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Gagarin 205
Διεύθυνση Λιοσίων 205
Τηλέφωνο 210-8547600
Τιμή εισιτηρίου 22 / 25 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, Public, 11876, SevenSpots, Media Markt, Reload, Ευρυπίδης, Syd Records, Rhythm Records, Lab T-shirts
Διοργανωτής

Black Lips​

special guests: A Victim Of Society

Πέμπτη 24 Αυγούστου

Gagarin 205

Τιμή εισιτηρίου: 22€ (τα πρώτα 100), 25€ (προπώληση/ταμείο)

Σημεία προπώλησης: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11 876, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης, Rhythm Records (Εμ.Μπενάκη 74), Syd Records (Πρωτογενους 13, Ψυρρή), Lab T-shirts (Θεμιστοκλέους 86)

Οι πόρτες ανοίγουν 20:00

Eναρξη 21:00

Τα κακά παιδιά από την Atlanta επιστρέφουν με νέο δίσκο στην Αθήνα, για μία μοναδική συναυλία γεμάτη ένταση, χορό και ξέφρενες καταστάσεις!

Το νέο τους άλμπουμ "Satan"s Graffity Or God's Art" κυκλοφορεί τον Μάιο από την Vice Records σε παραγωγή Sean Lennon (γιος του John Lennon) και κατά τα λεγόμενα τους αποτελεί την πιο μουσικά εξελιγμένη έως τώρα δουλειά τους, χωρίς να μειώνει την αμεσότητα και τον βρώμικο rock n' roll χαρακτήρα της μπάντας.

Το garage punk τους είναι μοναδικό, η φωνή του Cole Alexander χαρακτηριστική, με χροιά αιώνιου έφηβου και attitude «ζω για το πάρτι» έρχεται και παντρεύεται με αυτή του Jared Swilley (μπάσο-φωνή) ο οποίος συμπληρώνει τη μελωδικότητα του ήχου τους.

Όσοι έχουν βιώσει τη live εμπειρία των Black Lips γνωρίζουν καλά για πιο λόγο αποτελούν ένα από τα κορυφαία live σχήματα της εποχής. Στη σκηνή είναι απρόβλεπτοι.

Άλλοτε θα καίνε και θα σπάνε κιθάρες, άλλοτε ο Cole θα κάνει εμετό την ώρα που παίζει (ίσως ο δικός του τρόπος ψυχοθεραπείας), άλλοτε γυμνοί… είναι αναμφίβολα punk rock.

Οι ίδιοι έχουν δηλώσει ότι είναι βαθιά επηρεασμένοι από καλλιτέχνες όπως ο GG Allin, ενώ επιλέγουν και παίζουν σε μέρη όπου λίγες μπάντες έχουν τολμήσει (Ιράκ, Ιορδανία, Λίβανος, Αίγυπτος).

Η εμφάνιση τους στην Αθήνα αποτελεί αναμφίβολα ένα μεγάλο μουσικό γεγονός!

Να είστε όλοι εκεί!

A VICTIM OF SOCIETY

Οι A Victim Of Society δημιουργήθηκαν το 2011 στην Αθήνα από τον Βαγγέλη Μακρή (φωνή, κιθάρα) και τον Φώτη Ντούσκα (κιθάρα). Η πρώτη τους κυκλοφορία ήταν μια κασέτα με έξι κομμάτια που έγραψαν και έφτιαξαν μόνοι τους σε 120 αντίτυπα, τα οποία εξαντλήθηκαν. Στην συνέχεια κυκλοφόρησαν ένα 7-ιντσο EP με τα κομμάτια “Fake Friends” και “You’re Gonna Hate Me”. Tο κομμάτι τους “You’re Gonna Hate Me” συμπεριλήφθηκε στην συλλογή Reverb Conspiracy vol.1 μαζί με συγκροτήματα όπως οι The KVB, Dead Skeletons, The Underground Youth και πολλοί άλλοι. Τον Απρίλιο του 2014 κυκλοφόρησαν το “Distractions”, από την Inner Ear. Έχουν παίξει live με συγκροτήματα όπως οι The Black Angels, Moon Duo, Dirty Beaches και Disappears. Σήμερα, έχουν γίνει τρεις, με τον Παντελή Καρασεβδά στα drums. Πέρασαν δυο χρόνια παίζοντας live στους περισσότερους χώρους της Αθήνας και συνθέτοντας το "FREAKTOWN" το οποίο και ηχογράφησαν το καλοκαίρι του 2016.

Το "FREAKTOWN" κυκλοφόρησε στις 26 Απριλίου από την Inner Ear Records.

  • SHARE
  • TWEET