Given Free Rein, Autumn Machinery

Αθήνα @ DeathDisco

Given Free Rein, Autumn Machinery Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα Given Free Rein, Autumn Machinery
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου -
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Ο Andrew Kouretas με την μπάντα του GIVEN FREE REIN παρουσιάζει στην σκηνή του Death Disco club το άλμπουμ "IN-EAR TRIP". Ένα hard-rock, post-punk και dark-elecro ταξίδι του μυαλού στα σκοτεινά μονοπάτια και κτήρια της πόλης. Ο δίσκος, που έλαβε πολύ θετικές κριτικές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικο, προήλθε από την συνεργασία με τον σπουδαίο παραγωγό George Bokos στα Grindhouse Studios Athens.

Η Αθήνα και τα Εξάρχεια ως ένα αστικό τοπίο με τους δρόμους, τα κτήρια και τους ανθρώπους που ζούνε εκεί, έχουν διαμορφώσει την αισθητική ατμόσφαιρα του δίσκου ενώ ένα vibe από την μουσική ατμόσφαιρα των 80's είναι διάχυτo σε πολλά από τα κομμάτια.

Το In-Ear Trip είναι η εσωτερική φωνή που κάποιος ακούει μόνο όταν η μουσική πυροδοτήσει την φαντασία και την ψυχή του. 'Οταν τα ακουστικά μπουν στα αυτιά του και μετά στο μυαλό του και τον πάρουν μακριά.

AndRew KouRetas- Vocals, Guitar, Keys
George Mathafaka Gazis- Bass
Dr.ill- Drums
Χρήστος Γρηγορίου- Guitar

Konstantinos Papadopoulos Drunk Design - Graphic Design, Video projection
Hector Pantazis- Sound design
Gia Gilmore- Photography

facebook.com/pg/GivenFreeRein
givenfreerein.com
youtube.com/playlist?list=PLhI4IqxZmx-dmH92z2N-HEdCTqMzqQzRV

prog-sphere.com/reviews/given-gree-rein-in-ear-trip-review

"Listening to In-Ear Trip, a debut album by Greek band Given Free Rein, ultimately brings a thought to one’s mind that this trio is one of the most promising bands in the post-punk / alternative rock today. The Athens-based band has a knack for soaring, glowing mixture of genres thanks to passionate musicianship, punk directness, tender, intimate delivery in the vocals and guitar as well as an ability to venture into various emotions, even if sonically not much changes" - Darryl Weppler, Prog-Sphere, UK (Nov 17, 2016)

Οι Autumn Machinery είναι ένα ορχηστρικό συγκρότημα το οποίο κινείται στο χώρο του alternative, ambient, experimental και post rock ήχου. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στούντιο ετοιμάζοντας το νέο τους ep, το οποίο θα κυκλοφορήσει συντομα.

  • SHARE
  • TWEET