Τρικάβαλο, Κύριος Κ., Χάρλοκ

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Τρικάβαλο, Κύριος Κ., Χάρλοκ Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Τρικάβαλο, Κύριος Κ., Χάρλοκ
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής AC:XI Booking

Τρικάβαλο "United States of Barrels" w/ Κύριος Κ. & Χάρλοκ at six d.o.g.s

AC:XI Booking proudly presents:

Τρικάβαλο “United States of Barrels” Release Live Show

with special guests: Κύριος Κ. & Χάρλοκ

at six d.o.g.s (6-8 Avramiotou Street, Monastiraki, Athens)

Sunday 11 June 2017

Doors Open: 20:30

Tickets: 5€

Με αφορμή τη κυκλοφορία του παρθενικού EP τους με τίτλο "United States of Barrels" στις 11 Ιουνίου, οι funk/pop rock Τρικάβαλο ανεβαίνουν στη σκηνή του ποιοτικού χώρου του six d.o.g.s, για να το παρουσιάζουν ζωντανά στο Αθηναϊκό κοινό.

Οι Τρικάβαλο είναι μια funk-pop rock μπάντα που μετρά 5 χρόνια ζωής. Το κακόφημο τρίο από την Ελευσίνα τα τελευταία χρόνια έχει εισβάλει σε διάφορα μουσικά festival της χώρας μας, με αποκορύφωμα την συμμετοχή τους στο Schoolwave το 2014. Η συνέχεια τους έφερε να ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας με σκοπό την διάδοση των γνωστών ΤρικάβαLive, ενώ περίμεναν την μεγάλη στιγμή. Αυτή δεν είναι άλλη από την κυκλοφορία του παρθενικού EP τους με τίτλο “United States of Barrels”. 

Τώρα, πιο ορεξάτοι από ποτέ, είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για την προώθηση του "United States of Barrels" και υπόσχονται αγνή γκρούβα και εκρηκτικά ska/ reggae τζαμαρίσματα.

Και όπως συνηθίζουν να λέμε, “Ride on, the groove will be even stronger this time”.

Μαζί τους σε αυτή την νέα εποχή οι: 

Κύριος Κ:

Ο «κος Κ.» είναι ολογράφως ο «κύριος Κ.», ο κατά κόσμον Θοδωρής Κοντάκος. Είναι μεταξύ άλλων Α.Ε.Κ., πρόσφατος Θείος και απόφοιτος του ΤΕΙ Μουσικής Τεχ/γιας & Ακουστικής του Ρεθύμνου. Στην μουσική του πορεία έχει συνεργαστεί με γνωστούς και αγνώστους καλλιτέχνες, μπάντες & μουσικούς κι έχει μοιραστεί μαζί τους πότε το ίδιο πάλκο, κι ενίοτε όνειρα και τραγούδια. Γεννημένος το ’84, ζούσε και ζει στον Κόκκινο Μύλο στο Μενίδι κι έχει εκδώσει ένα E.P. με τίτλο «κος Κ.» (Coo Records, 2010), ένα CD με τίτλο «Εδώ είναι το σπίτι μου» (E.M.I., 2011), μία κασέτα με τίτλο «Σήματα Καπνού» (RedMillHood, 2013) και το πιο πρόσφατο βινύλιο «40 μέρες» (Just Gazing Records, 2015). Με αφετηρία το στούντιο ηχογραφήσεων «Νήπιο» αναλαμβάνει παράλληλα με τα προσωπικά του projects, ηχογραφήσεις και παραγωγές δίσκων, από τα πόστα του μουσικού και του ηχολήπτη, έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες και μπάντες. Στις live εμφανίσεις του, παίζει τη μουσική του παρέα με τον Αλέκο Βουλγαράκη στην κιθάρα, τον Μπάμπη Κουρτάρα (Sillyboy) στο μπάσο και τον Γιάννη Βούλγαρη των Bazooka στα τύμπανα. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στούντιο καθημερινά, δουλεύοντας πάνω στον επερχόμενο δίσκο του Λ. Μπαλάφα που θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος του 2017, ενώ παράλληλα γράφει το υλικό του νέου προσωπικού άλμπουμ του, πειραματιζόμενος με synths & drum machines, δημιουργώντας πρωτόλεια demo versions των επερχόμενων κομματιών.

Χάρλοκ: 

Οι ΧΑΡΛΟΚ είναι τρεις. Πάνε υψομετρικά, σαν τους Ντάλτον, απλώς δεν είναι τέσσερις, σαν τους Ντάλτον. Παλιά ακούγανε μουσικές που πια δεν τις θυμούνται, ενώ τώρα που γεράσανε ακροβατούν στα σύνορα της μπλουζ κάουντρι της παραμεθόριου. Ανεπιβεβαίωτες φήμες τους θέλουν να μένουν σ’ ένα μοτέλ στο Laredo,ΤΧ, και να τρυπώνουν κάθε δεύτερο βράδυ στο Μεξικό. Παρόλα αυτά, μιλάνε ακόμα ελληνικά, με κάπως παράξενη όμως προφορά. Γράφουν στίχους για στίχους, για μπάλα, για φαντάσματα και για μέρη που δεν είναι σίγουροι αν όντως τα επισκέφτηκαν ποτέ. Τέλος, θα ήθελαν να μπορούν να καπνίζουν μόνο πούρα ώστε να τους μένουν τα κουτιά.

LINKS:
facebook.com/TrikavaloBand
facebook.com/thodoriskontakos
facebook.com/them.harlocks
facebook.com/sixdogsathens
facebook.com/ACXI-Booking-1152188944927138

  • SHARE
  • TWEET