Love 'n' Peace Festival: Dirty Fuse, The Thriller

Αθήνα (Μαλακάσα) @ -

Love 'n' Peace Festival: Dirty Fuse, The Thriller Αθήνα (Μαλακάσα) @ -
Συγκροτήματα Love 'n' Peace Festival: Dirty Fuse, The Thriller
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα (Μαλακάσα)
Χώρος -
Διεύθυνση -
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 19:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Η καλοκαιρινή εκδοχή των θρυλικών πάρτι της Φωκίωνος Νέγρη Love 'n' Peace Festival ζωντανεύει κι αυτό το καλοκαίρι στη Μαλακάσα πάντα με rock μουσικές και διάθεση.

10 Ιούνη 2017

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30

Damage: 5 euros

Line-up

Special Guests
(θα ανακοινωθούν τελευταία στιγμή μετά από επιθυμία των καλλιτεχνών)

Μια μυστική εμφάνιση που θα συζητιέται για πολύ καιρό μετά το festival!

Dirty Fuse

Οι Dirty Fuse είναι ένα surf ορχηστρικό συγκρότημα που διαμορφώθηκε το 2008, με σκοπό να εξερευνήσει τον ξέφρενο κόσμο του surf rock. Η μουσική τους βασίζεται στην old school surf rock μουσική της δεκαετίας του 60, σε συνδυασμό με την ενέργεια του garage και punk rock. Οι Dirty Fuse εξελίσσουν αυτούς τους ήχους με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, φέρνοντας την ορχηστρική surf μουσική στη μουσική σκηνή του σήμερα.

Μέλη:

Chris Kogios: Drums
Manos Kisamitakis: Sax
John Drake: Bass
Eri Kapetanaki: Guitar

dirtyfuse.com

The Thriller (band)

Οι Thriller ξεκίνησαν στις αρχές του 2007, με κύριο μέλος τον Κώστα (κιθάρα - φωνή) και πήραν τον τελικό τους σχηματισμό το 2009 με τον Χρήστο στο κοντραμπάσο και τον Άγγελο στα τύμπανα.

Το όνομα του συγκροτήματος προέρχεται από την αγάπη τους για τις ταινίες τρόμου, την κουλτούρα των B-Movies και για τη μίξη της μουσικής τους. Δυνατό, χορευτικό rock 'n' roll με νευρόσπαστα ξεσπάσματα, χωρίς να ξεφεύγει από την παράδοση του rockabilly (old school - psycho rockabilly).

Έχουν κάνει πολλά tour σε Ελλάδα και εξωτερικό και, το Φλεβάρη που μας πέρασε, άνοιξαν τη συναυλία των ιστορικών The Meteors στην Αθήνα.

Οι επιρροές τους προέρχονται από όλο το φάσμα του rock 'n' roll ταιριάζοντας και κάποιες ξεχωριστές μουσικές τάσεις, όπως punk rock, new wave και surf. 

Έχουν κυκλοφορήσει ήδη ένα LP με τίτλο "...Ready To Go" στη Fuzz Overdose Records και ετοιμάζονται ήδη για τη δεύτερη κυκλοφορία τους μέσα στο καλοκαίρι. Μέχρι τότε θα κυκλοφορήσει ένα δισκάκι 45 στροφών με τίτλο "The Thriller Cadillac".

Facebook Event

  • SHARE
  • TWEET