Dimitris Mentzelos & Prejudice Reborn, Donald D

Αθήνα @ Αρχιτεκτονική

Dimitris Mentzelos & Prejudice Reborn, Donald D Αθήνα @ Αρχιτεκτονική
Συγκροτήματα Dimitris Mentzelos & Prejudice Reborn, Donald D
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Αρχιτεκτονική
Διεύθυνση Ούλωφ Πάλμε 23, Ζωγράφου
Τηλέφωνο 210-7472907
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΝΤΖΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ DONALD D ΑΠΟ ΤΟ BRONX ΜΑΖΙ ΣΕ RAP METAL ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ PREJUDICE REBORN 

Ο Δημήτρης Μεντζέλος a.k.a. Delta Mee MC των Ημισκουμπρίων και της rock μπαντας Dimitris Mentzelos & Prejudice Reborn συναντά τον παγκόσμιας κλάσης θρυλικό MC Donald D από το Bronx και μέλος της ομάδας “Rhyme Syndicate” του Ice T, σε ένα κομμάτι με Rap και Rock επιρροές. Η μοναδική αυτή συνεργασία βγάζει το ελληνικό hip hop εκτός συνόρων με κοινή γλώσσα την μουσική. Το κομμάτι τιτλοφορείται «Scream your lungs out», την μουσική έχουν γράψει οι Prejudice Reborn , η μέταλ μπάντα που συνεργάζεται επιτυχημένα ο Δημήτρης Μεντζέλος τα τελευταία χρόνια και συμμετέχει στα scratch ο παραγωγός, DJ και Turntablist, Funkonami. To project αυτό πραγματοποιείται με την βοήθεια και τη στήριξη της Hood Groove Management.

Οι καλλιτέχνες θα βρεθούν στην Αθήνα για μια live παρουσίαση του κομματιού και όχι μόνο.

Η εκδήλωση θα γίνει στην μουσική σκηνή «Αρχιτεκτονική» (Ελασιδών 6, Γκάζι ,Αθήνα Τηλ. 21 0901 4428) στις 27 Μαίου 2017 και ώρα 21:00.

Ο Δημήτρης Μεντζέλος θεωρείτε από τους πρωτεργάτες του ελληνικού hip hop. MC ,στιχουργός και performer κατά την 20ετή πορεία του με τα Ημισκούμπρια με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στην Ελλάδα ,εκατοντάδες ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και πολλές σόλο δουλειές και συνεργασίες.

Ο Donald D είναι ένας παγκόσμιας κλάσης και βεληνεκούς καλλιτέχνης. Ξεκίνησε σαν b-boy στους δρόμους της γενέτειρας του Hip Hop το Bronx. Συνεργάστηκε με γνωστά ονόματα του hip hop όπως οι DJ Afrika Islam, DJ Jazzy Jay ,Eric B & Rakim, Kool Moe Dee, KRS One & Biz Markie και φυσικά ως μέλος του Rhyme Syndicate όπου έγραφε, ράπαρε και έκανε παραγωγές σε μεγάλο κομμάτι από τις δουλειές και τα albums του Ice T.

Οι Prejudice Reborn είναι ένα συγκρότημα από την Αθήνα που κινείται στα πλαίσια του αμερικάνικου ήχου με heavy metal επιρροές. Έχουν δύο επίσημες δουλειές και πολλές συναυλίες στο ενεργητικό τους. Είναι γνωστοί επίσης για τα εξαιρετικά live tribute στους Metallica. Από το 2013 συνεργάζονται με τον Δημήτρη Μεντζέλο και έχουν κυκλοφορήσει μαζί το cd “Rock,Rap,Heavy” ως Dimitris Mentzelos & Prejudice Reborn.

Donald D : hoodgroove.com/artists/Donald-D

Ημισκούμπρια: Wikipedia.org

  • SHARE
  • TWEET