Τρικάβαλο, Deep In The Top

Θεσσαλονίκη @ Υπόγειο

Τρικάβαλο, Deep In The Top Θεσσαλονίκη @ Υπόγειο
Συγκροτήματα Τρικάβαλο, Deep In The Top
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Υπόγειο
Διεύθυνση Μελενίκου Κωνσταντίνου 13
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 4 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής AC:XI Booking

Τρικάβαλο presents "United States of Barrels" w/ Deep in the Top at Ypogeio

AC:XI Booking proudly presents:

Τρικάβαλο “United States of Barrels” Release Live Show

with special guests: Deep in the Top

at Ypogeio (Melenikou Konstantinou 13, Thessaloniki)

Thursday 25 May 2017

Doors Open: 20:30

Tickets: 4€

Με αφορμή τη κυκλοφορία του παρθενικού EP τους με τίτλο "United States of Barrels" στις 25 Μαΐου, οι funk/pop rock Τρικάβαλο ανεβαίνουν στη σκηνή του ποιοτικού χώρου του Υπογείου, για να το παρουσιάζουν ζωντανά στο Σαλονικιώτικο κοινό.

Οι Τρικάβαλο είναι μια funk-pop rock μπάντα που μετρά 5 χρόνια ζωής. Το κακόφημο τρίο από την Ελευσίνα τα τελευταία χρόνια έχει εισβάλει σε διάφορα μουσικά festival της χώρας μας, με αποκορύφωμα την συμμετοχή τους στο Schoolwave το 2014. Η συνέχεια τους έφερε να ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας με σκοπό την διάδοση των γνωστών ΤρικάβαLive, ενώ περίμεναν την μεγάλη στιγμή. Αυτή δεν είναι άλλη από την κυκλοφορία του παρθενικού EP τους με τίτλο “United States of Barrels”.

Τώρα, πιο ορεξάτοι από ποτέ, είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για την προώθηση του "United States of Barrels" και υπόσχονται αγνή γκρούβα και εκρηκτικά ska/ reggae τζαμαρίσματα.

Και όπως συνηθίζουν να λέμε, “Ride on, the groove will be even stronger this time”.

Το live θα ανοίξουν οι Deep In The Top:

Οι Deep in the Top δημιουργήθηκαν το 2010 στη Θεσσαλονίκη από τέσσερεις μαθητές λυκείου. Έκτοτε έχουν εμφανιστεί σε κάποιες απ’ τις πιο γνωστές μουσικές σκηνές τηςνπόλης καθώς και σε μουσικά φεστιβάλ.

Οι επιρροές των Deep in the Top ξεκινούν από τον ευρύ χώρο της Blues, αλλά επεκτείνονταινκαι στη jazz, τη funk και, λιγότερο, στη rock.

Το καλοκαίρι του 2016 κυκλοφόρησαν τον δεύτερο προσωπικό τους δίσκο με τίτλο "Blues InνDifferent Colours" και στα πλαίσια προώθησης του, πραγματοποίησαν περιοδεία σε Ελλάδα αλλά και σε κάποιες πόλεις του εξωτερικού.

LINKS:
facebook.com/TrikavaloBand
facebook.com/deepinthetop
facebook.com/ACXI-Booking-1152188944927138
facebook.com/ypogeio13
facebook.com/seabastards

  • SHARE
  • TWEET