Thrashers United V: Chronosphere, Bio-Cancer, Exarsis, Fadom

Αθήνα @ Κύτταρο

Thrashers United V: Chronosphere, Bio-Cancer, Exarsis, Fadom Αθήνα @ Κύτταρο
Συγκροτήματα Thrashers United V: Chronosphere, Bio-Cancer, Exarsis, Fadom
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Κύτταρο
Διεύθυνση Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλέφωνο 210-8224134
Τιμή εισιτηρίου 5 / 7 e
Ώρα έναρξης 19:30
Σημεία προπώλησης Εat metal, Metal Era, Sirens, No Remorse
Διοργανωτής

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΜΑΙΟΥ

Eat Metal Records presents: 
THRASHERS UNITED V.

Μετά απο απουσία 2,5 χρόνων και ήδη με 4 επιτυχημένα shows στο ενεργητικό τους οι Chronosphere, Bio-Cancer, Exarsis και Fadom επιστρέφουν για 5η φορά στον τόπο του εγκλήματος πιο ορεξάτοι απο ποτέ !

Πολλά έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά που οι 4 αυτές μπάντες κατεδάφιζαν την σκηνή του 7sins και πλέον αδιαμφισβήτητα έχουν αφήσει το στίγμα τους στον διεθνή Thrash Metal χώρο με αξιόλογες κυκλοφορίες καθώς και συνεχή παρουσία στο εξωτερικό εντυπωσιάζοντας ο καθένας με τον τρόπο του ακόμα και τον πιο απαιτητικό οπαδό !

Αυτό που σίγουρα δεν άλλαξε όλα αυτά τα χρόνια είναι η δυνατή φιλία και ενότητα μεταξύ των συγκροτημάτων και το 5ο ''Τhrashers United'' δεν αποτελεί εξαίρεση !

21 Μαΐου λοιπόν και για πρώτη φορα στο Κύτταρο οι μπάντες ανανεώνουν το ραντεβού τους για ακόμα μια φορά σε ενα live με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατά το οποίο οι Chronosphere θα παρουσιάσουν τον νέο τους δίσκο ''Red n' Roll'' όπου θα έχει κυκλοφορήσει λίγους μήνες νωρίτερα.

Τη συναυλία ανοίγουν οι ανερxόμενοι metallers Simplefast oι οποίοι έχουν καταφέρει να προκαλέσουν ιδιαίτερο θόρυβο γύρω από το όνομα τους κερδίζοντας έτσι επάξια μια θέση στο συγκεκριμένο live.

Fb Event

Προπωληση: 5€
Ταμειο: 7€

Σημεία προπώλησης: Εat metal, Metal Era, Sirens, No remorse.

  • SHARE
  • TWEET