Sober On Tuxedos, Sneaky Mustard, Stains Of Amber

Πάτρα @ Εστία Πανεπιστημίου

Sober On Tuxedos, Sneaky Mustard, Stains Of Amber Πάτρα @ Εστία Πανεπιστημίου
Συγκροτήματα Sober On Tuxedos, Sneaky Mustard, Stains Of Amber
Ημερομηνία
Πόλη Πάτρα
Χώρος Εστία Πανεπιστημίου
Διεύθυνση -
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής Μουσική Ομάδα ΦΕΠΠ

Η ιστορία των Sober On Tuxedos ξεκίνησε το 2009 με ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο που τη χαρακτήρισαν ως συναυλιακή μπάντα, μία από αυτές που "ιδρώνουν τη φανέλα".

Το άλμπουμ τους "Welcome to the Liquor Store", που κυκλοφόρησε το 2016, επιβεβαίωσε ότι το ηλεκτρισμένο heavy rock / stoner μουσικό κράμα των Sober on Tuxedos δεν ήταν μόνο βαρύ και γκρουβάτο, αλλά έφερε τη σφραγίδα των επιρροών τους, χαράζοντας ταυτόχρονα έναν δικό του μοναδικό δρόμο.

Η κυκλοφορία του ντεμπούτο τους από την Music Links Knowledge αποτέλεσε την έναρξη ενός νέου κύκλου για το σχήμα, που δεν άργησε να δει τις πρώτες διακρίσεις, με το παρθενικό τους αυτό πόνημα να σκαρφαλώνει στη θέση 35 του top 75 των charts της IFPI.

Πέραν των εμφανίσεων σε εγχώρια festivals μεγάλης αναγνωρισιμότητας, αλλά και σε one-off εμφανίσεις, τόσο στην Αθήνα, όσο και την υπόλοιπη επικράτεια, στο πλευρό των Nighstalker, 1000mods και Potergeist μεταξύ άλλων, οι Sober on Tuxedos, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως αποτελούν μία ανήσυχη και αναβράζουσα δύναμη που δεν επαναπαύεται, διοργάνωσαν το δικό τους Sober Fest, που έλαβε χώρα στα τέλη Νοεμβρίου 2016, γνωρίζοντας μάλιστα ιδιαίτερη ανταπόκριση από το κοινό. 

Στις 6 Μαΐου, έγινε και η μεγάλη συναυλία στο ιστορικό Αν club των Εξαρχείων, όπου οι Sober έπαιξαν το δίσκο τους, το νέο single "Best of me", από το επερχόμενο άλμπουμ και μοιράστηκαν τη σκηνή με φίλους του σχήματος και διακεκριμένους μουσικούς της εγχώριας underground σκηνής.

Oι Sober on Tuxedos είναι:

Stelios Magalios - Guitar & Vocals
Chris Kitsantas - Guitars
George Mathafaka Gazis- Bass
Joni Moas - Drums

Sneaky Mustard

Οι Sneaky Mustard είναι ένα heavy rock σχήμα από την Πάτρα. Κάνοντας το ντεμπούτο του το Μάρτιο του 2017 παίζοντας το πρώτο live στην Πάτρα, η μπάντα έχει στα άμεσα σχέδια της να βγάλει το πρώτο της EP, να παίξει gigs και να γράψει μουσική. Τα μέλη μοιράζονται το ενδιαφέρον τους για το σκληρό ήχο, το groove και άλλα στοιχεία που φέρνει ο καθένας από τις επιρροές του.

Stains Of Amber

Οι Stains of Amber ιδρύθηκαν τον Οκτώβριο του 2014 στην Αθήνα

Η μπάντα αποτελείται απο τους:

Ιορδάνη Γεωργιάδη : Κιθάρα
Σταμάτη Γώγο : Μπάσο, Φωνή
Μάριο Μαυροκορδάτο : Τύμπανα

Το είδος της μουσικής συνδυάζει στοιχεία απο psychedelic rock μέχρι Hard/stoner rock

Το 2016 κυκλοφόρησαν τα πρώτα μας κομμάτια σε Demo και τo line up περιέχει καθαρά δικά μας τραγούδια

Διοργάνωση: Μουσική Ομάδα ΦΕΠΠ

facebook.com/events/626596887533641

  • SHARE
  • TWEET