Kenny Freq.,Post Lovers

Αθήνα @ Tiki Athens

Kenny Freq.,Post Lovers Αθήνα @ Tiki Athens
Συγκροτήματα Kenny Freq.,Post Lovers
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Tiki Athens
Διεύθυνση Φαλήρου 15 - Μακρυγιάννη
Τηλέφωνο 210 9236908
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΙΟΥ 2017

KENNY FREQ. + POST LOVERS live

TIKI BAR ATHENS
ΦΑΛΗΡΟΥ 15, ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΑΘΗΝΑ

ΕΙΣΟΔΟΣ: € 6

ΕΝΑΡΞΗ: 9μμ.

Την Τετάρτη 17 Μαίου το Tiki Bar Athens, φιλοξενεί δύο πολύ καλές Αθηναικές μπάντες. Οι σχετικά νέοι και πολύ ανερχόμενοι Kenny Freq. παρουσιάζουν ζωντανά το πρώτο τους album με τίτλο «15-16: THE PLEASURE GARDEN», που μόλις κυκλοφόρησε, μαζί με τους νεοσύστατους και πολύ ενδιαφέροντες Post Lovers.

Οι Kenny Freq. τέσσερις μουσικοί από την Αθήνα που παίζουν αγγλόφωνη rock-pop από το 2014, κυκλοφορούν  το πρώτο τους album με τίτλο «15-16: THE PLEASURE GARDEN». Το album είναι διαθέσιμο σε cd και digital μορφή από τη σελίδα: https://kennyfreq.bandcamp.com/

Μετά από μια σειρά από digital singles (που απέσπασαν πολύ θετικές κριτικές κυρίως από τα εγχώρια μουσικά sites και τους καλύτερους μουσικούς ραδιοσταθμούς) ακολουθεί η κυκλοφορία του πρώτου τους album (και σε φυσική μορφή), σε παραγωγή-μίξη Σέργιου Βούδρη (The Voyage Limpid Sound) και mastering από τον Ηρακλή Βλαχάκη.

To album αποτελείται από μια συλλογή τραγουδιών που ηχογραφήθηκαν μεταξύ του 2015 και του 2016 σε remastered versions αλλά και νεότερο υλικό (το «εναρκτήριο» “YOUTH” και το «αποχαιρετιστήριο» “CONCLUSION pt. 1” ηχογραφήθηκαν το 2017).

Οι Kenny Freq., δηλαδή οι Ted Σουρβίνος, Κώστας Συνοδινός, Theo Pap και o Γιάννης Λιούσκος, έχοντας μεταξύ τους ένα τεράστιο εύρος μουσικών και καλλιτεχνικών επιρροών, έχουν διαμορφώσει τον προσωπικό τους ήχο επηρεασμένοι από το rock των 70’s και την εναλλακτική σκηνή των 90’s κερδίζοντας τις εντυπώσεις του εγχώριου κοινού, και αρκετών κριτικών και ραδιοφωνικών παραγωγών (εγχώριων και διεθνών). Με συνεπή και έντονη live δραστηριότητα, έχουν παίξει σε αρκετές πόλεις εκτός Αθηνών και σταδιακά, με το εγχώριο εναλλακτικό κοινό να τους αγκαλιάζει, είναι έτοιμοι για μια πιο δυναμική συνέχεια στο άμεσο μέλλον. Σημαντικότερη τους εμφάνιση η παρουσία τους ως opening act στη συναυλία των Αμερικάνων  LOW στο Fuzz Live Music Club στις αρχές του 2015.

(για περισσότερες πληροφορίες, photos κλπ.): facebook.com/kennyfreqcentral

(για μουσική): kennyfreq.bandcamp.com

(για videos): youtube.com/channel/UCx4ZD9WZ6uS7bdb-DHeN5HQ

POST LOVERS

Ξεκίνησαν το 2015 ως solo project που εξελίσσεται με τις ευγενικές προσθήκες των μουσικών του. Οι Post Lovers παίζουν μικρά indie folk τραγούδια, μιλούν σε ύφος προσωπικό, τους αρέσουν τα “δεύτερα” φωνητικά, και τα 90's που τους μεγάλωσαν. Το καλοκαίρι του 2017 αναμένεται η πρώτη τους επίσημη κυκλοφορία.

facebook.com/postloversmusic

soundcloud.com/postlovers

  • SHARE
  • TWEET