Given Free Rein, Jacks Full

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Given Free Rein, Jacks Full Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Given Free Rein, Jacks Full
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Given Free Rein

"In-Ear Trip" Live Presentation 

opening act: Jacks Full

Τρίτη 16 Μαΐου στις 21:00

Είσοδος: 5 ευρώ

Ο Andrew Kouretas με την μπάντα του GIVEN FREE REIN παρουσιάζει για πρώτη φορά ζωντανά στην σκηνή του six d.o.g.s το άλμπουμ "IN-EAR TRIP". Ένα hard-rock, post-punk και dark-elecro ταξίδι του μυαλού στα σκοτεινά μονοπάτια και κτίρια της πόλης. Ο δίσκος, που έλαβε πολύ θετικές κριτικές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικο, προήλθε από την συνεργασία με τον σπουδαίο παραγωγό Γιώργο Μπόκο στα Grindhouse Studios Athens. 

Η Αθήνα και τα Εξάρχεια ως αστικό τοπίο με τους δρόμους, τα κτίρια και τους ανθρώπους που ζούνε εκεί, έχουν διαμορφώσει την αισθητική ατμόσφαιρα του δίσκου ενώ ένα vibe από την μουσική ατμόσφαιρα των 80's είναι διάχυτo σε πολλά από τα κομμάτια. Το In-Ear Trip είναι η εσωτερική φωνή που κάποιος ακούει μόνο όταν η μουσική πυροδοτήσει την φαντασία και την ψυχή του. 'Οταν τα ακουστικά μπουν στα αυτιά του και μετά στο μυαλό του και τον πάρουν μακριά.

Andrew Kouretas-Vocals, Guitar, Keys
George Mathafaka Gazis- Bass
Dr.ill-Drums
Chris Grigoriou-Guitar

Facebook
YouTube

"Listening to In-Ear Trip, a debut album by Greek band Given Free Rein, ultimately brings a thought to one’s mind that this trio is one of the most promising bands in the post-punk / alternative rock today. The Athens-based band has a knack for soaring, glowing mixture of genres thanks to passionate musicianship, punk directness, tender, intimate delivery in the vocals and guitar as well as an ability to venture into various emotions, even if sonically not much changes"
- Darryl Weppler, Prog-Sphere, UK (Nov 17, 2016)

Οι Jacks Full ειναι μια hard/heavy rock μπάντα από την Αθήνα. Μετά από αλλαγές, το 2013 κατέληξαν στο τωρινό τους line up που αποτελείται απο τους: Νίκο Σπάθα στην κιθάρα, Μιχάλη Απαρτόγλου στα φωνητικά/μπάσο και Βαγγέλη Καρδαμίτση στα ντραμς. Το ομώνυμο ντεμπούτο τους κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015 κερδίζοντας πολύ καλές κριτικές απο πολλά ελληνικά και ξένα έντυπα και δίνει μια πρώτη γεύση του στυλ και των επιρροών τους. Εδώ και λίγο καιρό δουλευουν πάνω στο δευτερο full length album

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET