Altribe

Αθήνα @ The Zoo

Συγκροτήματα Altribe
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος The Zoo
Διεύθυνση Ζωοδόχου Πηγής 45, Χαλάνδρι
Τηλέφωνο 210-6745375
Τιμή εισιτηρίου 8 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

"Too Late To Come Back"

New Single Presentation 

LIVE @The Zoo

Σάββατο 12 Μαΐου

Youtube

Οι Altribe οδηγούν ήδη ένα χρόνο το Spooky Train και είναι ήδη πολύ αργά για να γυρίσουν πίσω. Με το νέο single “Too late to come back”  συγκεράζουν τον urban blues ήχο του Spooky Train με πιο μελωδικές φόρμες,  από οδηγοί γίνονται οι επιβάτες του τραίνου, ανοίγοντας έτσι μια νέα περίοδο στην καλλιτεχνική τους πορεία.

Minimal ήχοι με στοιχεία post-rock, groovy, psychedelic αλλά και soul το “Too late to come back” εγκαινιάζει ταυτόχρονα και μια νέα συλλογή τραγουδιών του συγκροτήματος με επίκεντρο πάντα τον σύγχρονο άνθρωπο της μεγαλούπολης.

Η συνθέτης Fiona Λαμπρίδη στη φωνή και την ακουστική κιθάρα, μια φωνή που παραπέμπει στις ζεστές, δωρικές, μαύρες φωνές των blues. Ο Απόστολος Καρατζάς στην ηλεκτρική κιθάρα, με ύφος και ήχο που αναδεικνύει τις ροκ-ψυχεδελικές πλευρές του συγκροτήματος. Ο Γιάννης Γαρδικλής στο ηλεκτρικό μπάσο, συνδυάζει τον δυναμισμό με το συναίσθημα στο groove. Στα τύμπανα ο Albert Παναγιωτόπουλος, ένας ντράμερ που εκφράζει την εμπειρία, την εκρηκτικότητα, αλλά και την αισθητική απλότητα που χαρακτηρίζει τους ALTRIBE.

Έχουν εμφανισθεί σε μουσικές σκηνές των Αθηνών και της περιφέρειας, σε festivals και στο εξωτερικό, παίζοντας τα δικά τους original τραγούδια σε αγγλικό στίχο και επιλεγμένες διασκευές στο ύφος της μπάντας.

Έχουν λάβει άδεια επανεκτέλεσης από την εταιρεία των Rolling Stones, του τραγουδιού Gimme Shelter. Έχουν τιμηθεί με βραβεία από εταιρείες A&R’s της Αμερικής (Tune Ηog, Taxi), ενώ έχουν βρεθεί πολλές φορές στο Νο 1 της διεθνούς πλατφόρμας συγκροτημάτων Reverb Νation, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Το βρετανικό Stencil magazine έχει κάνει εκτενή παρουσίαση του group. Τραγούδια και συνεντεύξεις τους έχουν παρουσιαστεί σε ραδιόφωνα (FM και web) σε εφημερίδες και έγκριτα μουσικά site.

Το συγκρότημα, με διαφορετικές συνθέσεις, κυκλοφόρησε το 2012 ένα digital single με τη Warner music και το cd  «το Θαύμα»  (FM records), με ελληνικό στίχο και συμπαραγωγό τον  Άκη Γκολφίδη, ενώ το Μάρτιο του 2014 κυκλοφόρησε το cd “Aphrodisiac” (aap). Το 2016 κυκλοφόρησε το cd τους με τίτλο “Spooky Train”.

Fiona Λαμπρίδη: φωνή, ακουστική κιθάρα | Albert Παναγιωτόπουλος: drums | Απόστολος Καρατζάς: ηλεκτρική κιθάρα | Γιάννης Γαρδικλής: Μπάσο | Inksiders: artwork | Χρύσα Ματσαγκάνη: Δημόσιες Σχέσεις

Links

Official site
Facebook Page
Youtube channel
Twitter
Instagram
Sound Clound (Spooky Train full album)

Info

The Zoo [music pub] | Ζωοδόχου Πηγής 45, Χαλάνδρι, Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 21 0674 5375
Παρασκευή 12 Μαΐου| Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμή εισόδου: 8 ευρώ με μπύρα ή κρασί

  • SHARE
  • TWEET