Oof The Record, D16, Variation Zero

Αθήνα @ AN Groundfloor

Oof The Record, D16, Variation Zero Αθήνα @ AN Groundfloor
Συγκροτήματα Oof The Record, D16, Variation Zero
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Groundfloor
Διεύθυνση Σολωμού 13
Τηλέφωνο 2103305056
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

The party is here! 

Ακουστικό σετ από τους Oof The Record (Day Oof members), δυνατό ηλεκτρικό live από Variation Zero και D16 και after party dj set με grand reunion of Lepas & Panos. Ένα punk rock πάρτυ που τα έχει όλα 

@ An groundfloor (δίπλα απο το an club)!.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Facebook Event

Oof The Record (Day Oof members acoustic set)

Οι Oof the record ή αλλιώς οι Day Oof από τα Lidl είναι 2 τύποι και 2 ακουστικές ξύλινες κιθάρες από ξύλο. Τους αρέσει το πανκρόκ και το bacon (από τα Lidl). Θα τους ακούσεις να διασκευάζουν διάφορα πολυαγαπημένα κομμάτια και ενίοτε να σου λένε αστεία που δεν βγάζουν κανένα απολύτως νόημα. Μην δώσεις σημασία στα αστεία. Φταίει το bacon.

D16

Οι D16 είναι ένα 3μελές female fronted συγκρότημα από την Αθήνα. Μελωδικό punk rock, απλότητα, ένταση, 3 ακκόρντα, distortion και ο ρομαντικός συνδυασμός του rock n roll με τον punk ήχο όπως τον καθιέρωσαν στον κόσμο και στοίχειωσαν για πάντα την εφηβική τους ηλικία οι Ramones. Με ένα E.P σε κυκλοφορία από τα τέλη του 2015 και ένα νέο δίσκο στα σκαριά που θα κυκλοφορήσει πριν το καλοκαίρι, οι D16 είναι έτοιμοι για party στις 8 Απριλίου με την καλύτερη παρέα!

d16.gr

Variation Zero

Οι Variation Zero είναι μια μπάντα από την Αθήνα που ξεκίνησε το 2008 και συνεχίζει να ασχολείται με το αγγλόφωνο punk'n'roll. Αποτελούνται από τρία μέλη. Κυκλοφόρησαν ένα demo EP το 2011 και το 2014 ένα full length δίσκο με τίτλο "full ahead" με diy παραγωγή και είναι ολόκληρος ανεβασμένος για ακρόαση στο:

variationzero.bandcamp.com/releases

After Party Dj set

Ένα μοναδικό after party dj set θα προσφέρει η μεγάλη επανένωση απο Λεπα και Πανο!

Σάββατο 8 Απριλίου @ An Groundfloor
Ώρα 21:30 , Είσοδος: 6 e

  • SHARE
  • TWEET