Γιώργος Λιτσικάκης, Προφίλ

Αθήνα @ Ίλιον Plus

Γιώργος Λιτσικάκης, Προφίλ Αθήνα @ Ίλιον Plus
Συγκροτήματα Γιώργος Λιτσικάκης, Προφίλ
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ίλιον Plus
Διεύθυνση Πατησίων & Κοδριγκτόνως 17
Τηλέφωνο 210 8824383
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Γιώργος Λιτσικάκης - Προφίλ Live, 23 Απριλίου, Ίλιον Plus

Special Quests: Δημήτρης Μητσοτάκης (Ενδελέχεια , Ευδαίμονες )
                        Ζαφείρης Μαράνος ( Μπαλάντες για φόνους, Grain)
                        Μπάμπης Τζανιδάκης (Έμμονο Γκρίζο)

Είδος: Εναλλακτικό ελληνόφωνο ροκ
Ώρα Έναρξης: 21:00
Είσοδο : 6€

Η ελληνική ανεξάρτητη ροκ  σκηνή είναι εδώ. Δύο από τους πιο δραστήριους καλλιτέχνες της σκηνής, ο Γιώργος Λιτσικάκης με την μπάντα του και οι Προφίλ συναντιούνται για ένα εκρηκτικό live στο Ίλιον Plus την Κυριακή 23 Απριλίου.

Τα δύο σχήματα θα παρουσιάσουν κομμάτια από τις προσωπικές τους δισκογραφικές δουλειές, νέο υλικό αλλά και επιλεγμένες «πειραγμένες» διασκευές.

Γιώργος Λιτσικάκης

Μετά την κυκλοφορία της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Δεν πειράζει» και μια σειρά ακουστικών συναυλιών με σημαντικές συνεργασίες (Αντώνης Μιτζέλος, Γιώργος Δημητριάδης) ο Γιώργος Λιτσικάκης και η μπάντα του, ανάβουν τους ενισχυτές σε ένα live όπου ο ήχος της παραμόρφωσης εναλλάσσεται με τον λυρισμό των εγχόρδων για να συνθέσουν ένα μουσικό ξέσπασμα που θα ταρακουνήσει τον ακροατή. 

Συντελεστές : 
Τύμπανα/Φωνητικά : Χρήστος Βίγκος
Ηλεκτρική κιθάρα : Νικιφόρος Παπαναγής
Ηλεκτρικό Μπάσο : Andrian Touki
Τσέλο : Σταύρος Παργινός
Φωνή, Κιθάρα, Βιολί : Γιώργος Λιτσικάκης 

giorgoslitsikakis.gr
facebook.com/Giorgos.Litsikakis
youtube.com/Giorgoslitsikakis

Προφίλ

Οι Προφίλ δημιουργήθηκαν το 2000 από τους παιδικούς φίλους Πέτρο Κασιμάτη, Γιώργο Συλλιγάρδο, Μανόλη Ρίζο, Σπύρο και Ηλία Πολυχρονόπουλο. Από τότε μέχρι σήμερα μετράνε σημαντικό αριθμό live εμφανίσεων σε γνωστούς χώρους της Αθήνας (Κύτταρο, Αν club, Σταυρός του Νότου, ΚοοΚοο, Rodeo club, Afterdark, Γυάλινο Upstage κ.α.) και συνεργασίες επι σκηνής με γνωστές μπάντες της ελληνόφωνης σκηνής όπως τα Υπόγεια Ρεύματα, οι Ενδελέχεια και οι Ανοιχτή Θάλασσα. Αρχικά ως cover band και αργότερα παρουσιάζοντας δικές τους δουλειές απέκτησαν δυναμικό κοινό. Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, ‘Αόρατα παιδιά’, ολοκληρώθηκε τον Μάϊο του 2015. Η ηχογράφηση έγινε στο στούντιο των ‘Προφιλ’ και η μίξη - mastering από τον Αντρέα Βαιτούδη (Ενδελέχεια) στο GFS pro studio. Ο δίσκος διανέμεται στις συναυλίες των Προφίλ, ενώ μπορείτε να τον ακούσετε και στο site μπάντας 

profil.band

  • SHARE
  • TWEET