Country Music Showdown: Straw Hats, Still Unbroken, Chrisanthi Demopoulos

Αθήνα @ Ρυθμός Stage

Country Music Showdown: Straw Hats, Still Unbroken, Chrisanthi Demopoulos Αθήνα @ Ρυθμός Stage
Συγκροτήματα Country Music Showdown: Straw Hats, Still Unbroken, Chrisanthi Demopoulos
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ρυθμός Stage
Διεύθυνση Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο 210-9750060
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

COUNTRY MUSIC SHOWDOWN 2017

Σάββατο 22 Απριλίου 

Οι Greekcowboys and Country Girls, θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 22 Απριλίου 2017, στη γνωστή μουσική σκηνή Ρυθμός Stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη 16345, Αθήνα) το ετήσιο μεγάλο πάρτι τους "Country Music Showdown". Μέλη της ομάδας και φίλοι θα διασκεδάσουν ακούγοντας μουσική country ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να χορέψουν country χορούς. Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

Ελεύθερη είσοδος όπου θα δίνεται και δωρεάν λαχνός σε κάθε άτομο για την κλήρωση πλούσιων δώρων.

Συμμετοχή Indian Motorcycle: ο θρύλος της ιστορία της μοτοσυκλέτας και το σύμβολο της Αμερικανικής μοτοσυκλετιστικής ιστορίας και κουλτούρας.

Το πρόγραμμα επιμελήθηκε η Διοικητική Ομάδα και θα παρουσιάσει ο Ser Giorgios Serentini.

Greekcowboys and Country Girls

Το 2005, νιώθοντας την επιθυμία να βρίσκεται κοντά σε αυτό που για εκείνον είναι τρόπος ζωής και έκφρασης, ο Γιώργος Σερεντίνη (Ser Giorgios) εμπνεύστηκε και ίδρυσε τους «Greekcowboys & Country Girls» (GCCG), ομώνυμη ομάδα του Facebook.Η ομάδα GCCG επικεντρώνεται στη μουσική και φιλοσοφία της κάντρι για εκείνους που τη γνωρίζουν και στο να εισαγάγει νέο κοινό που θα την αγκαλιάσει και θα την αγαπήσει. Τα μέλη της ομάδας έχουν επίσης τη δυνατότητα να μάθουν για την κάντρι /δυτικό τρόπο ζωής και κουλτούρας συμπεριλαμβανομένων της μουσικής, χορούς, συμπεριφορά, ρουχισμό και ταινίες (lifestyle).

Chrisanthi Demopoulos

Guest Star η Chrisanthi Demopoulos, που με συνοδεία την κιθάρα της και την εξαιρετική φωνή της, θα ξεκινήσει τη βράδια ερμηνεύοντας μερικά αγαπημένα αυθεντικά κομμάτια της Country και Southern μουσικής.

Still Unbroken

Πρώτοι στη σκηνή θα ανέβουν οι Still Unbroken, που θα γεμίσουν τον χώρο με Southern Rock, Classic Rock και Pop Rock ήχους.

Straw Hats

Το συγκρότημα STRAW HATS θα ερμηνεύσει ζωντανά νέα και κλασσικά κομμάτια της country, southern rock και bluegrass μουσικής με επιτυχίες από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της αμερικάνικης country μουσικής σκηνής.

Σάββας Συνοδινός

Ο Σάββας Συνοδινός γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός της αμερικάνικης μουσικής σκηνής από το SouthernRock.gr, θα είναι στα decks, εγγύηση για μια βραδιά με πολύ, και καλή μουσική από τον αμερικάνικο νότο. Ένα μουσικό ταξίδι που θα σας εκπλήξει, με επιτυχίες του παρελθόντος αλλά και νέα εξαιρετικά τραγούδια.

Με την ευγενική στήριξη των δωροθέτων: Moonshine Festival - MustShoes - Print-tshirt
Χορηγοί επικοινωνίας: Moonshine Radio - SouthernRock.gr - Rockandroll.gr
Λοιποί χορηγοί: Crash Parties - Queen Corvette 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Είσοδος: Ελεύθερη (όπως πάντα)

  • SHARE
  • TWEET