Skyclad, Exile Of Heaven, Dreamrites

Καστοριά @ Prague Draft Kastoria

Skyclad, Exile Of Heaven, Dreamrites Καστοριά @ Prague Draft Kastoria
Συγκροτήματα Skyclad, Exile Of Heaven, Dreamrites
Ημερομηνία
Πόλη Καστοριά
Χώρος Prague Draft Kastoria
Διεύθυνση Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς
Τηλέφωνο 24670-87707
Τιμή εισιτηρίου 12 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης Δισκάδικο Μελωδία, Prague Live Stage, Notes Technology, CrossRoads Beer Bar
Διοργανωτής

Τετάρτη 19 Απριλίου Καστοριά - Prague live

Fb event

Οι Skyclad, το συγκρότημα θρύλος που "γέννησε" το folk metal για πρώτη φορά στην Καστοριά την Τετάρτη 19 Απριλίου στο Prague Live stage!

Με νέο album στις αποσκευές τους το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου και σηματοδοτεί την επιστροφή του κιθαρίστα Dave Pugh στο πλευρό του ηγέτη της μπάντας Steve Ramsey.Μαζί είχαν συνθέσει τους αξέχαστους ύμνους των πρώτων τους album τα οποία σάρωναν πρωτιές τη δεκαετία του 90.Με τo headline show τους στο Up The Hammers αλλά και τις προ τριετίας εμφανίσεις τους σε Αθήνα&Θεσσαλονίκη να σβήνουν κάθε αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Kevin, ο οποίος έχει αναλάβει τα φωνητικά τα τελευταία 15! χρόνια,έρχονται να δώσουν ένα από τα αξέχαστα shows τους.Χορός,τραγούδι,mosh,headbanging μέχρι τελικής πτώσεως!

Δείτε όλη την εμφάνιση τους στη Θεσσαλονίκη στο παρακάτω link και προσπαθήστε να θυμηθείτε σε ποια άλλη συναυλία επικράτησε αυτό το κλίμα.Μετράμε αντίστροφα να το ξαναζήσουμε!

Support acts οι Exile Of Heaven απο την Κοζάνη και οι Dreamrites απο τη Λάρισα.

Οι EXILE OF HEAVEN έρχονται στην Καστοριά πιο δυνατοί από ποτέ, έχοντας στις αποσκευές τους το ολόφρεσκο album τους "The Illusion of Randomity", γεμάτο με δυνατές και μελωδικές συνθέσεις. Οι heavy metallers από την Κοζάνη έχουν αγαπηθεί ήδη από το κοινό για τα κολλητικά αλλά και βαθυστόχαστα κομμάτια τους. Ατμόσφαιρα, ενέργεια, heavy riffs και επικές μελωδίες. Όλη η ουσία του heavy metal... Bring it on Exiles!

youtube.com/watch?v=7ON1fT5iSDQ
exileofheaven.bandcamp.com
facebook.com/exileofheaven

Οι Dreamrites είναι μια νέα heavy μπάντα η οποία επιλέχθηκε να supportάρει τους Skyclad επι σκηνής σε 4 απο τις 6 συναυλίες τους στην Ελλάδα καθώς θέλαμε ένα συγκρότημα που με την ενέργεια του να μπορεί να σταθεί δίπλα στην αστείρευτη ενέργεια των Άγγλων!Τσεκάρετε, ελάτε απο νωρίς και δεν θα χάσετε.

facebook.com/Dreamrites

Η προπώληση ξεκίνησε!
Εισιτηρια θα βρείτε στην τιμή των 12€:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:
- Δισκάδικο ΜΕΛΩΔΙΑ (Αθηνας Ρίζου & Λαζάρου 2, δίπλα στο cafe Plaza, εμπορικό κέντρο, Τηλ: 2467086995)
- Prague Live Stage (Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς,Τηλ: 2467 087707)

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ:
- Notes Technology (Μεγ. Αλεξάνδρου 45, Τηλ: 2467 042973)

 

  • SHARE
  • TWEET