Riverbed

Αθήνα @ Hoxton

Riverbed Αθήνα @ Hoxton
Συγκροτήματα Riverbed
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Hoxton
Διεύθυνση Βουτάδων 42, πλατεία Γκάζι
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου -
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Ημερομηνία: Παρασκευή 3 Μαρτίου, ώρα έναρξης 22:00

Χώρος: Hoxton, Βουτάδων 42, Γκάζι. Τηλ πληροφοριών: 210 3413395

Οι εκρητικοί rockers Riverbed εμφανίζονται για πρώτη φορά στην σκηνή του Hoxton, σε ένα σετλιστ που περιλαμβάνει κομμάτια από τις πρώτες δύο δισκογραφικές δουλειές αλλά και επιλεγμένα covers σε all time classic rock hits. Από το stage του ANT1 Rising Stars, ο Απόστολος Λιάπης έρχεται για να ροκάρει δυνατά με την μπάντα του σε μια βραδιά με πολλή ενέργεια, κέφι και αδρεναλίνη! Be There!

Riverbed - will rock you hard !!!

Σύντομο Βιογραφικό: 

Οι RIVERBED σχηματίστηκαν στα μέσα του 2012, από τον τραγουδιστή της μπάντας Αποστόλη Λιάπη. Τον Φλεβάρη του 2014, ηχογράφησαν το πρώτο album τους, με τίτλο Face of Reality, το οποίο κυκλοφόρησε από την Cobalt Music.

Σε αυτόν τον πρώτο δίσκο, είναι έκδηλη η αγάπη της μπάντας για τον vintage 70s ήχο με σαφείς ωστόσο indie και art rock επιρροές. Μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό, βρίσκουν το μελωδικό “I Believe” και τα “Running Down”, “Face of Reality”.

Με την έλευση του Γιάννη Ζήκου (κιθάρες) και του Στέφανου Ιωαννίδη (drums) στις αρχές του 2015, διαμορφώνεται το σημερινό τετραμελές lineup των RIVERBED. Ο Αποστόλης Λιάπης αναλαμβάνει εκτός από τα φωνητικά και τα πλήκτρα της μπάντας, με τον Νίκο Μιχαηλίδη πάντα στο μπάσο.

Αποφασισμένοι για νέα και πιο δυνατά πράγματα, οι RIVERBED επικεντρώθηκαν στην δημιουργία νέου υλικού με πιο “σκληρό” ήχο (πάντα με αγάπη στο classic, bluesy και art rock), κάνοντας επιλεγμένες ζωντανές εμφανίσεις - σε γνωστές σκηνές (Αρχιτεκτονική, Σταυρό του Νότου, S.I.X Dogs, Bourbon κ.ά) και μεγάλα τοπικά φεστιβάλ (Tris & o Cookos, Park Festival In Fest κ.α).

Μετά από αρκετούς μήνες κλεισμένοι στο studio με σκοπό την σύνθεση αλλά και την ηχογράφηση του νέου δίσκου, ολοκληρώθηκε το “One Take”. Στο πλαίσιο της προώθησης του νέου υλικού, ήρθε και η κατάκτηση της 1ης θέσης στον πρώτο διαγωνισμό Mythos Band Contest της 14Music, με έπαθλο ένα δισκογραφικό συμβόλαιο. O ήχος της μπάντας μας ταξιδεύει στην δεκαετία του 1970 και κινείται σε rock και hard rock μονοπάτια.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία, συνέντευξη ή άλλη προωθητική ενέργεια.

Riverbed

Facebook
YouTube
email: riverbedtheband@gmail.com 
τηλ: 6979522055

  • SHARE
  • TWEET