Ίαν Στρατής & Mad Street

Θεσσαλονίκη @ We

Ίαν Στρατής & Mad Street Θεσσαλονίκη @ We
Συγκροτήματα Ίαν Στρατής & Mad Street
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος We
Διεύθυνση Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου & Γρηγορίου Λαμπράκη
Τηλέφωνο 2310-284700
Τιμή εισιτηρίου 8,10 / 12 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, Public, SevenSpots, Media Markt, Reload, Ianos, We
Διοργανωτής

Ίαν Στρατής & Mad Street για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη!
Παρασκευή 03 Μαρτίου 2017
Πολυχώρος WE

Είσοδος:
Προπώληση 8€ & 10€ (μέχρι εξαντλήσεως) | Ταμείο 12€

Σημεία Προπώλησης:
WE (Λεωφόρος Γ' Σεπτεμβρίου και Γρ. Λαμπράκη)
PUBLIC (κατάστημα Τσιμισκή και πανελλαδικά)
Seven Spots (πανελλαδικά)
Ιανός (καταστήματα Αριστοτέλους & Καλαμαριάς)

Media Markt (πανελλαδικά)
Και διαδικτυακά στο viva.gr

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Ο Ίαν, ο Eddie, o Σπύρος, ο Ryan, ο Ηλίας και ο Πάνος είναι οι Mad Street. Μετράνε μαζί δύο χρόνια κοινής μουσικής πορείας σαν Mad Street, ένα όνομα που διάλεξαν γιατί περιγράφει ακριβώς αυτή την μουσική περιπέτεια των έξι φίλων και πολύ καλών μουσικών. Όπως έχουν πει οι ίδιοι, το όνομα της μπάντας αντικατοπτρίζει τα εντελώς διαφορετικά μουσικά backgrounds από τα οποία προέρχεται ο καθένας τους, σε σχέση με το μουσικό είδος που επέλεξαν να εκπροσωπήσουν από το ξεκίνημά τους σαν Mad Street. 

Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στον τραγουδιστή των Mad Street Ίαν Στρατή λόγω της πολύ πετυχημένης πορείας του στο X Factor, όπου και κατάφερε να φτάσει στον τελικό, αλλά και της ιδιαίτερης προσωπικότητάς του που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και δημιούργησε φανατικούς θαυμαστές. Δίκαια χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα καλλιτεχνικά πρόσωπα της χρονιάς και σίγουρα από τα πιο δημοφιλή πλέον. Αν και ο Ίαν ξεχώρισε σαν solo καλλιτέχνης με την τρομερή φωνή του, έμεινε πιστός στο όραμα Mad Street και το συγκρότημα βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, έτοιμοι να μας απασχολήσουν για πολύ καιρό.

Το πρώτο EP της μπάντας αναμένεται θα κυκλοφορήσει σύντομα και φέρει τον τίτλο “Three Chords to Shape your World”. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο YouTube τραγούδια  που θα περιέχονται όπως τα “Wrath”, “Ballad Counselling” και “Gone Rogue”. Κορυφαία στιγμή της καριέρας τους ως τώρα, η πολύ επιτυχημένη τους εμφάνιση στην Τεχνόπολη τον περασμένο Σεπτέμβρη με πάνω από 5.000 άτομα να τους αποθεώνουν, αλλά και οι συνεχόμενες εμφανίσεις τον φετινό χειμώνα στην Αθήνα.

Αυτή η πολλά υποσχόμενη και νέα μπάντα λοιπόν, με έναν από τους πιο ταλαντούχους frontmen που έχουν εμφανιστεί σε ελληνικό συγκρότημα τα τελευταία πολλά χρόνια, έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 3 Μαρτίου στον Πολυχώρο WE, στο κέντρο της πόλης, με νέα δικά τους τραγούδια, pop & rock covers “done the MadStreet way” και πολλές εκπλήξεις. Μην τους χάσετε!

WE | Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού
Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη
Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 284700 

weskg.gr |  press@weskg.gr

  • SHARE
  • TWEET