Sonic Jesus, Destroy All Horizons

Θεσσαλονίκη @ Rover

Συγκροτήματα Sonic Jesus, Destroy All Horizons
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Rover
Διεύθυνση Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 231 054 4304
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Η Made of Stone Productions παρουσιάζει

Sonic Jesus (IT) ζωντανά στη Θεσσαλονίκη
Special guest: Destroy All Horizons (GR)

Στο Rover Bar (Σαλαμίνος 6, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη)

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Πόρτες: 21:00 - ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Event page

Οι Ιταλοί Sonic Jesus είναι η νέα ανερχόμενη δύναμη του Ιταλικού underground. Δημιουργήθηκαν το 2012 από τους Tiziano Veronese και Marco Baldassari, που παραμένουν τα μοναδικά μέλη της μπάντας στουντιακά, ενώ στις ζωντανές εμφανίσεις, τους συνοδεύουν άλλοι τρεις συνολικά μουσικοί.

Ο ταξιδιάρικος ήχος τους, ως απόρροια της διαρκούς και πολυετούς καλλιτεχνικής τους αναζήτησης στην παγκόσμια μουσική και ποίηση, αποτελεί μια περιπλάνηση σε ετερόκλητα μεταξύ τους ηχοτόπια, καθώς συνδυάζει τα 60’s με την folk και την shoegaze ενώ δεν λείπουν και οι άκρως ψυχεδελικές kraut στιγμές.

Η Fuzz Club Records (εταιρεία των Singapore Sling, The Underground Youth και δημιουργός της underground συλλογής “The Reverb Conspiracy”) δεν έχασε την ευκαιρία να τους υπογράψει, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κυκλοφορήσουν ένα αριστουργηματικό EP, όπως και το πιο πρόσφατο split single τους, με τους ομοιδεάτες τους, Αμερικάνους, The Black Angels.

Το υπέρμετρα δυναμικό wall of sound, που οι Sonic Jesus χτίζουν πάνω σε βάσεις που ποικίλουν από τους The Velvet Underground, μέχρι και τους Spacemen 3, είναι γεμάτο υπνωτικές μελωδίες και λυτρωτικές εκρήξεις, επικαλυμμένες με σκοτεινούς θορυβώδεις παλμούς που υπόσχονται να σε πάρουν μαζί τους σε ένα αξεχαστο μουσικό ταξίδι.

Στις 28, 29 και 30 Μαρτίου, οι Ιταλοί νεο-ψυχεδελικοί newcomers, επισκέπτονται Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σέρρες αντίστοιχα, δίνοντας στο ελληνικό μία γεύση από το νέο τους πόνημα "Grace", που κυκλοφόρησε λίγες μέρες νωρίτερα (10 Μαρτίου), επίσης μέσω της Fuzz Club Records.

LINKS:
• Sonic Jesus: facebook.com/sonicjesus | sonicjesus.com
• Destroy All Horizons: facebook.com/DESTROY-ALL-HORIZONS-177526672609755
• Made of Stone Productions: facebook.com/madeofstoneprods
• 3P Lab: facebook.com/3plabgr
• Rover Bar: facebook.com/roverbar | spsp.gr

  • SHARE
  • TWEET