Rous

Αθήνα @ Σταυρός Του Νότου

Rous Αθήνα @ Σταυρός Του Νότου
Συγκροτήματα Rous
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Σταυρός Του Νότου
Διεύθυνση Φραντζή & Θαρύπου 37, Ν. Κόσμος
Τηλέφωνο 210-9226975
Τιμή εισιτηρίου 12 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής Cricos

Rous ΙΙ

Παρουσίαση νέου άλμπουμ

Τρίτη 28 Μαρτίου

Σταυρός του Νότου Club

Ο Rous παρουσιάζει την Τρίτη 28 Μαρτίου στον Σταυρό του Νότου Club, το πολυαναμενόμενο δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο «Rous II», που θα κυκλοφορήσει από την Archangel Music και θα περιλαμβάνει 10 ολοκαίνουργια τραγούδια.

Το νέο τραγούδι του Rous, «Λουλούδι του Δρόμου», το πρώτο track από το νέο δίσκο «Rous II», είναι ήδη διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Γνωρίσαμε τον Γιώργο Ρους το Νοέμβριο του 2009 διαδικτυακά και ραδιοφωνικά, με το τραγούδι «Εξαιρέσεις». Το ντεμπούτο άλμπουμ που ακολούθησε, έφερε το κοινό σε επαφή με έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα. Το «Κόκκινο Φως», οι «Μαριονέτες», το «Είμαι από το Φεγγάρι», «Το Άδικο στο Σώμα», μας οδήγησαν ακόμα πιο βαθιά στον κόσμο του Rous.

Στη δισκογραφική του πορεία, έχει δημιουργήσει τραγούδια όπως τα: «Ένα φιλί», «Καθρέφτης» (Χάρις Αλεξίου),  «Ούτε για αστείο» (Ανδριάνα Μπάμπαλη), «Και θέλω εσένα» από τον τελευταίο δίσκο του Γιάννη Κότσιρα.

Την Τρίτη 28 Μαρτίου λοιπόν, ο Rous με τη νέα μπάντα του, θα ανέβει στην σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, φέρνοντας μαζί του, νέο ήχο, νέο δίσκο, και μία δυναμική παράσταση με πολλές πτυχές. Ένα Live Story Telling, για αυτά που θέλουμε, αυτά που χάνουμε, αυτά που αγαπάμε και αυτά που αναζητάμε όλη μας τη ζωή...

Οργάνωση παραγωγής: Cricos

Facebook Event

Ακούστε το «Λουλούδι του δρόμου» στο youtube.com/watch?v=tPt9N7fyWNw

FOLLOW ROUS:

FACEBOOK || INSTAGRAM || YOUTUBE

ROUS OUT NOW:

Itunes
Spotify
Google Play
Deezer

Info:

Ώρα προσέλευσης: 21.30
Τιμή εισιτηρίου: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Facebook
Twitter
Site

  • SHARE
  • TWEET