Covenant, Head-Less, Our Banshee

Αθήνα @ DeathDisco

Covenant, Head-Less, Our Banshee Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα Covenant, Head-Less, Our Banshee
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 17,18,20 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης Viva.gr, Public, 11876, SevenSpots, Media Markt, Reload, Ευρυπίδης
Διοργανωτής

Covenant (EBM, Electronic - SWE) live in Athens
w/ special guests: Head-Less (EBM - DE) + Our Banshee (Synth pop - GR)

Στο Death Disco
(Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου 24, Ψυρρή - πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ «Θησείο» & ΜΕΤΡΟ «Μοναστηράκι»)

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Πόρτες: 20:30

Event page

Τιμές Εισιτηρίων:

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων (100 τμχ) προπωλείται σε φυσική μορφή στα Le Disque Noir Records Shop και Death Disco προς 17€
Περιοριμένα εισιτήρια προπωλούνται στο δίκτυο της Viva σε ηλεκτρονική μορφή προς 18€ + booking fee
Η υπόλοιπη προπώληση και η τιμή στο ταμείο διαμορφώνεται στα 20€

Viva Network:
• Τηλεφωνικά στο 11876
• Public
• Seven Spots
• Reload Stores
• Media Markt
• Eυριπίδης Βιβλιοπωλεία
• Ηλεκτρονική προπώληση: Viva.gr

Η προηγούμενη συναυλία των Σουηδών Covenant κατέχει -κατά γενική ομολογία- μία θέση μέσα στη τριάδα των καλύτερων συναυλιών που έχουν πραγματοποιηθεί στο Death Disco μέχρι σήμερα. Το Σάββατο 25 Μαρτίου, ακριβώς δύο χρόνια μετά, και με το εξαιρετικό ολοκαίνουριο άλμπουμ τους "The Blinding Dark" ανα χείρας, οι Covenant επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος! Μαζί τους οι γερμανοί Head-Less και οι δικοί μας Our Banshee.

Οι επισκέψεις των Covenant στα μέρη μας πάντα αποτελούν συναυλιακό γεγονός για τους φίλους της ηλεκτρονικής μουσικής και όχι αδίκως. Στα 25 περίπου χρόνια δράσης τους κυκλοφόρησαν δίσκους που άνοιξαν νέους δρόμους χάρη στην πρωτοποριακή παραγωγή τους και που περιείχαν μερικά από τα σπουδαιότερα electro pop / EBM τραγούδια της εποχής τους. Πραγματοποίησαν αναρίθμητες εντυπωσιακές συναυλίες και απέκτησαν ένα πολυπληθές φανατικό κοινό που τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα και πάντα ανυπομονεί για το επόμενο κεφάλαιο που θα γραφτεί στην ιστορία του group.

Μπορεί όλα αυτά να φαντάζουν σαν το ιδανικό σενάριο για τους τρεις φίλους που ξεκίνησαν από μία μικρή πόλη της Σουηδίας για να κυνηγήσουν το όνειρό τους, όμως μην νομίσετε οτί δεν υπήρξαν και εμπόδια... Λίγο πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ "Skyshaper" του 2009, οι σχέσεις των μελών του group βρέθηκαν σε οριακό σημείο, κάτι που οδήγησε σε δισκογραφικές κινήσεις που αμφισβητήθηκαν και συναυλίες που προβλημάτισαν και κλόνισαν την σχέση εμπιστοσύνης που είχε χτιστεί ανάμεσα σε αυτούς και τους οπαδούς τους. Κάπως έτσι άδοξα έχουν τελειώσει πολλές όμορφες «ροκ» ιστορίες και θα μπορούσε να έχει συμβεί το ίδιο και σε αυτή. Όμως οι Covenant δεν είχαν πει ακόμα τη τελευταία τους λέξη.

Εν έτει 2011, με μεγάλη καθυστέρηση από το προβλεπόμενο, κυκλοφορούν το πολυαναμενόμενο και άκρως φιλόδοξο άλμπουμ "Modern Ruin" και το σκηνικό αλλάζει άρδην. Από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, το νέο πόνημα των Σουηδών βρίσκεται στην κορυφή πολλών ευρωπαϊκών alternative chart και αποκομίζει διθυραμβικές κριτικές από κοινό και τύπο. Ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία σημείωσε το επόμενο άλμπουμ τους "Leaving Babylon", στα πλαίσια της προώθησης του οποίου, το σχήμα βρέθηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του Death Disco, αποδεικνύοντας και στον πιο δύσκολο οπαδό τους οτι είναι αυτοί που κάθονται και πάλι με εμφατική άνεση στο θρόνο της EBM / electro μουσικής!

Τo καινούργιο ραντεβού των κομψών Σουηδών με τους Έλληνες fan τους είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 25 Μαρτίου στο Death Disco όπου πέρα από τα αναρίθμητα αγαπημένα all time classics θα μας παρουσιάσουν και το ολοκαίνουργιο "The Blindind Dark".

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Γερμανοί ομοϊδεάτες τους Head-Less, ενώ η βραδιά θα ξεκινήσει με μια από τις σπάνιες συναυλιακές εμφανίσεις των δικών μας Our Banshee.

  • SHARE
  • TWEET