Day Oof, Bad Bid, Middle Fingers High

Αθήνα @ AN Club

Day Oof, Bad Bid, Middle Fingers High Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Day Oof, Bad Bid, Middle Fingers High
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

25η ΜΑΡΤΙΟΥ
Day Oof : Απελευθέρωση Μέρος 2ο

Tο live θα ανοίξουν Oι Bad Bid! & Middle Fingers High!

facebook.com/events/208990756242202

Αυτό δεν είναι απλά ένα δελτίο τύπου... Δεν είναι απλά μια περιγραφή event... Μιλάει για το βράδυ της 25ης Μαρτίου του 2017... Μια βραδιά που θα σημαδέψει την μεταγενέστερη punk rock μουσική της χώρας μας. 

Οι Day Oof γιορτάζουν έναν χρόνο από την κυκλοφορία του "The Vlack Album" και επιστρέφουν στον χώρο του εγκλήματος για να παραδεχτούν ότι είναι αυτοί που ευθύνονται για όλα αυτά τα stage dives, τους τραυματισμούς, τα sing alongs και κυρίως το απαράδεκτο humor! Εάν έχεις βρεθεί σε live των Day Oof γνωρίζεις περι τίνος πρόκειται... Εαν δεν τους έχεις δει μέχρι στιγμής να η ευκαιρία σου!

Γρήγορο, καθαρό punk rock με κρυστάλλινα riffs και τύμπανα φτιαγμένα από μετάξι.

Μπάντα φαινόμενο. Δεν έχεις δει ποτέ ξανά τόσους ταλαντούχους μουσικούς πάνω σε μια σκηνή. Γενικά δεν εχεις ξαναδεί τόσους μουσικούς πάνω σε μια σκηνή, ever. Μοναδικός ήχος που διεγείρει τις αισθήσεις. Πνευστά, έγχορδα, φωνητικά...

Και το punkερασάκι στην τούρτα: Middle Fingers High! Ένα comeback show από ένα συγκρότημα που μας είχε κάνει να παραμιλάμε για χρόνια! Ποιοτικό , διάφανο, φερέγγυο, ανερμάτιστο punk rock που θα σου μείνει αξέχαστο.

Τί περιμένεις λοιπόν; Παίξτο cool στους φίλους σου! Τράβηξε selfies! Bγάλε φωτογραφία το cocktail σου και σήκωσε το στο instagram! Κάνε το πιο cool check-in ever! Και μετά πήγαινε στο live! Oι Day Oof γιορτάζουν την Απελευθέρωση και σε θέλουν εκεί!

Χρήσιμα links προς αποφυγή:

Day Oof
youtube.com/dayoof
dayoof.bandcamp.com/
instagram.com/dayoofskatepunk

Middle Fingers High
facebook.com/Middle-Fingers-High-208239885855884
youtube.com/user/MiddleFingersHigh

Bad Bid
youtube.com/user/BadBidBand
badbid.bandcamp.com

  • SHARE
  • TWEET