Κώστας Λειβαδάς, Ρένος Χαραλαμπίδης, Παυλίνα Βουλγαράκη

Αθήνα @ Σφίγγα Μusic Theatre

Κώστας Λειβαδάς, Ρένος Χαραλαμπίδης, Παυλίνα Βουλγαράκη Αθήνα @ Σφίγγα Μusic Theatre
Συγκροτήματα Κώστας Λειβαδάς, Ρένος Χαραλαμπίδης, Παυλίνα Βουλγαράκη
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Σφίγγα Μusic Theatre
Διεύθυνση Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής (πεζόδρομος Κιάφας 13)
Τηλέφωνο 211-4096149
Τιμή εισιτηρίου 12 e
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Κώστας Λειβαδάς … και φίλοι
για δύο γιορτές του Μάρτη
στη Σφίγγα

Παρασκευή 10 Μαρτίου
Ανδριάνα Μπάμπαλη και Νικόλ Σαραβάκου

Παρασκευή 17 Μαρτίου
Ρένος Χαραλαμπίδης και Παυλίνα Βουλγαράκη

Ο Κώστας Λειβαδάς, ένας από τους πιο αναγνωρισμένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, ετοιμάζει δυο νέες και όπως πάντα ξεχωριστές παραστάσεις με την συμμετοχή καλών και αγαπημένων του φίλων.

Θα τον απολαύσουμε στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα, έναν χώρο που μας έχει συνηθίσει στις καλές προτάσεις, την Παρασκευή 10 και την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Συνοδοιπόροι του την πρώτη Παρασκευή θα είναι οι Ανδριάνα Μπάμπαλη και Νικόλ Σαραβάκου (10 Μαρτίου) και οι Ρένος Χαραλαμπίδης και Παυλίνα Βουλγαράκη (17 Μαρτίου)

Ο κεντρικός κορμός και των δυο παραστάσεων θα ακολουθεί όλη τη σειρά της πορείας και των τραγουδιών του Κώστα που αγαπήσαμε, και που αποτυπώνεται στην πρόσφατη συλλογή «18 Χρόνια Δρόμος» που κυκλοφορεί από τη Feelgood Records. 

Από το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Πιάσε με», το «Είναι εντάξει μαζί μου», το «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ», το «Για να σε συναντήσω», έως τα αγαπημένα των τελευταίων χρόνων «Η Επιμονή σου» (ντουέτο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη) και το «Μετακόμιση τώρα» και τα πρόσφατα «Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη» (ντουέτο με τη Μελίνα Ασλανίδου) και το «Ο δικός μου πυρετός».  

«Τα δύο μου νέα live με βρίσκουν σε μια περίοδο ιδιαίτερα δημιουργική. Μετά τις τελευταίες συνεργασίες με τον Γιάννη (Κότσιρα) και την Ελένη (Τσαλιγοπούλου), είμαι στο στάδιο παραγωγής δύο προσωπικών μου δίσκων και μάλιστα ο ένας με τους «Υπνοβάτες». Το πρώτο μου ηλεκτρικό γκρουπ και τα πρώτα μου τραγούδια που περίμεναν 20 χρόνια να ηχογραφηθούν ξανά και να δουν το φως. Μέσα σε αυτή τη διάθεση θα ανέβω στη σκηνή με καινούργιο τρένο , καινούργιες αποσκευές και ευτυχώς όπως φαίνεται και ελπίζω νέους μαγικούς προορισμούς… εξάλλου μέσα στα μεγάλα προβλήματα και αδιέξοδα δεν έχουμε ειλικρινά κανένα άλλο δρόμο από τη δημιουργικότητα»

Στο πρόγραμμα που θα μας παρουσιάσουν αυτές τις δύο Παρασκευές, θα ακούσουμε τραγούδια του Κώστα Λειβαδά, αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα, όπως το «Δειλά» (Το καράβι από την Φολέγανδρο), «Τα παιδιά των Δρόμων» ή το «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» (που έγραψε με τον Γιώργο Δημητριάδη), το «Τράβα ρε μάγκα» (που έγραψε μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Σπύρο Χατζηκωνσταντίνου και διασκεύασαν ενσωματώνοντας το παλιό  θρυλικό τραγούδι), αλλά και άλλα τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία των ερμηνευτών όπως επίσης και τραγούδια άλλων δημιουργών που αγαπάμε.

Η καλλιτεχνική διαδρομή του Κώστα Λειβαδά έχει συναντηθεί με τις ερμηνείες της Ανδριάνας Μπάμπαλη χαρίζοντας μας δυο αγαπημένες επιτυχίες το "Μοίρα μου έγινες" και το "Μια μέρα έμεινε ακόμη".

«Η Ανδριάνα.. ευγενής και αινιγματική με μια μαγική ηρεμία γύρω της. Έχει κάνει τη δική της σχολή σαν ερμηνεύτρια με ιδιαίτερα βήματα σα τραγουδοποιός.

Ο Ρένος από την άλλη εκρηκτικός ενστικτώδης, ρομαντικός και σύγχρονος παλιομοδίτης που με την πολύτιμη σκηνοθετική του ματιά πάντα παρούσα τραγουδάει καλύτερα από ποτέ. » και συμπληρώνει ο Κώστας Λειβαδάς…

«Η Παυλίνα και η Νικόλ είναι γεννημένες για τη σκηνή και με φωτοστέφανο ένα πολύ δικό τους και μοναχικό αστέρι κάτω από τα βαριά και τόσο χαρακτηριστικά επώνυμά τους. Η Παυλίνα έχει ήδη βάλει τις βάσεις και γράφει και τα δικά της τραγούδια που είναι πολύ σημαντικό και η Νικόλ τώρα ξεχωρίζει  με πολύ προσεγμένες παραγωγές. Σίγουρα θα αφήσουν το ίχνος τους»

Με τον Ρένο Χαραλαμπίδη τους συνδέει ένα ..."Μπλέντερ" η παράσταση η οποία πάντρεψε μουσική με πρόζα και διαδρομές σε τραγούδια από το θέατρο και τον κινηματογράφο. Είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας θα συναντηθεί επί σκηνής με την ταλαντούχα Παυλίνα Βουλγαράκη και την νεοεμφανιζόμενη Νικόλ Σαραβάκου.

Σίγουρα δυο ξεχωριστές μελωδικές βραδιές ...

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής 
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

  • SHARE
  • TWEET