Blend Mishkin & Roots Evolution

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Blend Mishkin & Roots Evolution Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Blend Mishkin & Roots Evolution
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 6 / 8 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, Public, 11876, SevenSpots, Media Markt, Reload
Διοργανωτής

Βlend Mishkin 

Roots Evolution [LIVE]

Opening Dj Set: DJ Tzinas

Σάββατο 11 Μαρτίου

Six D.O.G.S.
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Doors Open: 21:00

Προπώληση: 6€ | Ταμείο: 8€

To Σάββατο 11 Μαρτίου ετοιμαστείτε για επαναστατική Dub και RootsReggae από τον μετρ του είδους Blend Mishkin και τους Roots Evolution που έρχονται γεμάτοι ενέργεια να μας παρουσιάσουν νέες οπτικές πάνω σε ηχητικά σχήματα κι αισθήματα! Το Six D.O.G.S. θα ξεχειλίσει από Reggae ρυθμούς γεμάτους καινοτομία και φρεσκάδα καθώς εδώ και καιρό, με προσοχή οργανώνεται η δημιουργία αυτής της all star rebel team που θα ταράξει τα νερά της ελληνικής Reggae/Dub σκηνής κι όχι μόνο. Οι ήχοι που θ’ απολαύσουμε, θα γεφυρώνουν το χάσμα ανάμεσα στο Dj set και το Live καθώς ψηφιακά μέσα και μέθοδοι παραγωγής συνυπάρχουν με φυσικούς ήχους, ζωντανά παιξίματα και vocals. O πάντα πρωτοπόρος Blend μας καλεί στην παρουσίαση ενός εντυπωσιακού project που είναι βέβαιο πως θα προσφέρει μια πανδαισία ηχοχρωμάτων και αξέχαστες χορευτικές στιγμές!

Ο πυρήνας των Roots Evolution μεταλλάσσεται σε Live Band έχοντας σαν στόχο να μεταφράσει τις συνθέσεις των albums του Blend Mishkin “Survival of the fittest” και “In Real Life”αλλά και παλιότερες δουλειές του, δίνοντάς τους νέα πνοή και ενέργεια, έτοιμα για να παρουσιαστούν σε οποιοδήποτε Ελληνικό και Ευρωπαϊκό live stage. Η μουσική του Blend θα μπορούσε κανείς να πει πως αποδομείται κι επαναπροσδιορίζεται με κύριο άξονα το dub ως διαδικασία “live remixing” δημιουργώντας μια χορευτική αλλά και spiritual συγχρόνως ατμόσφαιρα!

Τα φωνητικά αναλαμβάνει ο, για χρόνια συνεργάτης του Blend, BNC aka Jeff Gonzalez (Smoke), o Δημήτρης Στεργίου (Ρόδες, Cave Children) είναι στα drums και o Von Loopen γνωστότερος ως Θάνος Κοσμίδης  (Burger Project) - basslines, keyboards και vocals. 

Πρόσφατα κυκλοφόρησε σε free download το ολοκαίνουργιο single “Shine Eye Girl” από την μπάντα με αφορμή το event από το label RewindGuaranteed [rewindguaranteed.com] - που περιλαμβάνει μουσική και merch.

Οι Roots Evolution βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί το 2015 ως studio band για τις  ανάγκες των ηχογραφήσεων 2 album του Blend Mishkin. Tο “Survival of the fittest” που κυκλοφόρησε από την Αγγλική Nice Up! το 2015 και κατέκτησε αρκετές πρώτες θέσεις πωλήσεων σε δισκοπωλεία καθώς και μεγάλο airplay από τον αδιαμφισβήτητα γκουρού της reggae David Rodigan [BBC] αλλά και άλλους σταθμούς και djs ανά τον κόσμο. Και ένα χρόνο αργότερα, για τις ηχογραφήσεις του πρόσφατου album “In Real Life” που μάλιστα κυκλοφόρησε μέσα από το προσωπικό label του Blend Mishkin, Rewind Guaranteed [2016] που έχει δεχτεί και συνεχίζει να δέχεται πολύ καλές κριτικές από τα εγκυρότερα reggae περιοδικά της Ευρώπης.

Hyperlinks: 

Official Facebook Event

Official Facebook Page
Official Soundcloud Page
Official YouTube Page

Videos:

Blend Mishkin & Roots Evolution - Live In Session

Blend Mishkin meets Promise No Promises - No Skylarking

Blend Mishkin feat Skarra Mucci & Mandinka Warrior - Original

Blend Mishkin feat BNC & Elephant Phinix - Press Forward

Blend Mishkin feat BNC - Dancehall Addict

Τιμές & Διάθεση Εισιτηρίων:

Προπώληση: 6€
Είσοδος: 8€

Ε- Τickets: Viva.gr και Τηλεφωνικά στο: 11876

Και στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload & Media Markt

  • SHARE
  • TWEET