New Zero God

Βόλος @ Argoriders Mcc Clubhouse

New Zero God Βόλος @ Argoriders Mcc Clubhouse
Συγκροτήματα New Zero God
Ημερομηνία
Πόλη Βόλος
Χώρος Argoriders Mcc Clubhouse
Διεύθυνση Βόλος
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης -
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Οι New Zero God δημιουργήθηκαν το 2006 στην Αθήνα, από μέλη των Flowers of Romanceκαι των Nexus, και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο “Fun Is A Four Letter Word” το 2010. Από τότε και μέχρι σήμερα, ακολούθησαν τα αλμπουμ  “ΜΜΧΙΙΙ” το 2013 από την Αγγλική εταιρία Secret Sin Records (επανεκδόθηκε ένα χρόνο αργότερα από την Ελληνική B-otherside Records) και  “Short Tales & Tall Shadows” τo 2016. Εχουν ακόμα δύο mini αλμπουμ, το “Club Βizarre” (Secret Sin Records - UK) του 2012 και το ζωντανά ηχογραφημένο στην Ιταλία, “Zona Pericolosa” το οποίο διατίθεται δωρεάν μεσω της σελίδας των New Zero God στο Bandcamp. 

Εχουν κυκλοφορήσει ακόμα, τα δύο 7” singles “Destination Unknown / Forever Today”  (Surgut Resort Records - 2013) και “Redemption / Madhouse Magical” (New Savage Records UK - 2016) οπου μοιράζονται από μια πλευρά με τους Σκωτσέζους Savage Cut, καθως και δύο digital singles για την οικονομική ενίσχυση ενος Αγγλικού ιδρυματος σχετικά με εγκλήματα μίσους και ενος Αμερικάνικου που εχει σκοπό να ενισχύσει κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά.

Οι New Zero God, συμπεριλαμβάνουν στο set-list τους και τραγούδια των Flowers Of Romance, μιας και αποτελούν την φυσική συνέχειά τους.

Στην λιστα των συγκροτημάτων με τα οποία εκαναν ζωντανες εμφανίσεις οι Flowers, δηλαδή τους Sisters of Mercy, τους New Model Army και τους Mission, οι New Zero God πρόσθεσαν και τα ονόματα των Christian Death, Andi Sex Gang και Legendary Pink Dots.

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου οι New Zero God, εμφανίζονται στο ARGORIDERS MCC VOLOS CLUBHOUSE με ελεύθερη είσοδο για τα μέλη και τους φίλους του Club.

Την επόμενη μέρα, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, θα εμφανιστούν στην Θεσσαλονίκη, στο SILVER DOLLAR μαζι με τους Remain In Light

Η συνθεση με την οποία θα εμφανιστεί το συγκροτημα, ειναι:

Mike Πούγουνας - φωνητικά
Ακης Νικολαϊδης - κιθάρα
Γιάννης Ψιμόπουλος - τύμπανα
Μιχάλης Σεμερτζόγλου - μπάσσο

OFFICIAL WEB
BANDCAMP
FACEBOOK
YOUTUBE

  • SHARE
  • TWEET