The Exploited, Bad Co. Project, Ομίχλη

Αθήνα @ Gagarin 205

The Exploited, Bad Co. Project, Ομίχλη Αθήνα @ Gagarin 205
Συγκροτήματα The Exploited, Bad Co. Project, Ομίχλη
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Gagarin 205
Διεύθυνση Λιοσίων 205
Τηλέφωνο 210-8547600
Τιμή εισιτηρίου 18,21 / 24 e
Ώρα έναρξης -
Σημεία προπώλησης Uncle Chronis Tattoo Studio, Μπούκα, The Lab Records, Vicious Cycles
Διοργανωτής 77-82 Team

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

THE EXPLOITED

Τιμή εισιτηρίου: Limited Early bird 18€, προπώληση 21€, ταμείο = 24€

Σημεία προπώλησης: Uncle Chronis Tattoo Studio (Μεσογείων 248, Χολαργός), Μπούκα (Σόλωνος 29), The Lab Records (Θεμιστοκλέους 86), Vicious Cycles (Μελανθίου 8, Ψυρρή)

Η 77-82 Team, γιορτάζει τα δέκατά της γενέθλια με ένα punk rock festival!

Headliners της πρώτης μέρας, στο Gagarin 205, θα είναι οι θρυλικοί EXPLOITED από τη Σκωτία! Η μπάντα που καθιέρωσε τον punk ήχο στις αρχές του 80’, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στα χρονικά μπροστά στο ελληνικό κοινό. Τραγούδια όπως το DEAD CITIES , SEX & VIOLENCE, I BELIEVE IN ANARCHY, BEAT THE BASTARDS, PUNKS NOT DEAD και πολλά άλλα θα ακουστούν για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα!

Μαζί τους την πρώτη μέρα οι BAD CO. PROJECT (ex – oxymoron), από το Βερολίνο της Γερμανίας . Μία μπάντα η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο ελληνικό κοινό και έχει χτίσει μία ιδιαίτερη σχέση μαζί του, από τη προηγούμενη εμφάνιση της (πριν 5 χρόνια ) στη χώρα μας. Απ‘το σέτλιστ τους δεν μπορούν να λείψουν κόμματια όπως 10 YEARS ON, ALL YOU KIDS, RAISE YOUR VOICE, LIFE’S A BITCH, CRISIS IDENTITY.

Για τους «δικούς» μας OMIXΛH δεν χρειάζονται συστάσεις! Η ιστορική street punk μπάντα, ξέρει πολύ καλά πώς να κάνει τον κόσμο να περνάει καλά, και θα τα σπάσουν για άλλη μια φορά επι σκηνής παρέα με το κοινό που πραγματικά δεν τους χορταίνει. Μαζί τους την πρώτη μέρα του φεστιβάλ , οι POSTER-ITI , από την Τουρκία, και οι DOKA από τη Σουηδια.

  • SHARE
  • TWEET