Volume Showcase Festival: Sancho 003, Πέτρος Μάλαμας

Βόλος @ Cafe Santan

Volume Showcase Festival: Sancho 003, Πέτρος Μάλαμας Βόλος @ Cafe Santan
Συγκροτήματα Volume Showcase Festival: Sancho 003, Πέτρος Μάλαμας
Ημερομηνία
Πόλη Βόλος
Χώρος Cafe Santan
Διεύθυνση Εργατικού Κέντρου 12, Βόλος
Τηλέφωνο 2421 076042
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στο Σανταν 
Πέτρος Μάλαμας και Sancho 003 (Φώτης Σιώτας & Κώστας Παντέλης) live

*Ελεύθερη είσοδος!

Τo Volume Showcase Festival : Volos, GR ξεκινάει τη διοργάνωση του με ένα βραδυ στο ιστορικό Σανταν στην οδο Εργατικού Κέντρου που θα εκτιμήσει όποιος αγαπάει τη σύγχρονη ελληνική μουσική.

Μια μέρα πριν την έναρξη των ομιλιών στο Τσαλαπάτα, στο εναρκτήριο event θα έχουμε την τιμή και τη χαρα να απολαύσουμε 2 οντότητες πρωτοποριακές και σημαδιακές με τον τρόπο τους..

Sancho 003 
Το ντουέτο των Φώτη Σιώτα (βιολί, βιόλα, συνθεσάιζερ) και Κώστα Παντέλη (κιθάρες) κατοικεί στην Αθήνα και δημιουργεί ένα δύσκολα περιγράψιμο είδος οργανικής μουσικής. Kάποιοι θα χαρακτήριζαν αβάντ-γκαρντ, άλλοι σύγχρονη τζαζ, μερικοί ποστ-ροκ και κάποιοι τελευταίοι cinematic. Σϋμφωνα με το συγγραφέα Γιάννη Κολοβό, αν οι Sancho 003 ζούσαν στην Αμερική, ή έστω σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη με ανθηρή πολιτιστική βιομηχανία, θα ήταν μεγάλο όνομα στη σύνθεση μουσικής για ταινίες. 

Δεν βρίσκεται όμως εκεί η ουσία.

Το πρώτο που θα πρέπει να συγκρατήσετε είναι το θαυμάσιο δισκογραφικό τους έργο, το ντεμπούτο τους We Buy Gold, από την ανεξάρτητη Quetempo και το Muzga από την επίσης εναλλακτική Inner Ear. ΟΙ live εμφανίσεις επιβεβαίώνουν τις περγαμηνές των δύο μουσικών: ο Φ. Σιώτας αποτελεί μόνιμο μέλος του συγκροτήματος του Θανάση Παπακωσταντίνου και του Σωκράτη Μάλαμα, ενώ ο Κ. Παντέλης υπήρξε ιδρυτικό μέλος του πανκ συγκροτήματος Πίσσα και Πούπουλα, έπαιξε κιθάρα στα Ξύλινα Σπαθιά και έχει συμμετοχες στην μπάντα του Ζορζ Πιλαλί και παλαιότερα του Αγγελάκα.

«Σίγουρα δεν παίζουμε τζαζ ούτε καν φρι-τζαζ», λέει ο Φώτης Σιώτας. 'Θα μπορούσατε να πείτε πως παίζουμε ντέζερτ-ροκ, μόνο που δεν έχει να κάνει μόνο με τις αμερικανικές ερήμους, αλλά και με την έρημο της Αραβίας!'

Sancho 003 < fb page

Πέτρος Μάλαμας

Ο Πέτρος Μάλαμας παρουσιάζει :
τραγούδια ακουστικά από τη ζωή στο θέατρο
ανήκουστες τραγωδίες από το θέατρο της ζωής 
τραγούδια αποδημητικά , ερωτικά τραγούδια
με τον Νίκο Παπαϊωάννου και τον Θάνο Καζαντζή•

“Τρύο με μπασοτύμπανα, 
πληκτράκι, κιθαροτζουρά, 
σύμφωνα και φωνήεντα• 
η μουσική εξημερώνει• 
ελάτε σίγουρα”�

εδώ ακούτε : youtu.be/R1w8m87iaAs
βλέπετε εδώ : facebook.com/Πέτρος-ΜάλαμαςPetros-Malamas-90265

*ο Πέτρος Μάλαμας γεννήθηκε στη Σαλονίκη, μεγάλωσε στην Καστοριά και κατάγεται από τη Συκιά Χαλκιδικής. Σπούδασε Θέατρο στο Α.Π.Θ. και σπουδάζει Μουσική στο Πα.Μακ. Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος "ΚΑΝΑΔΕΖΑ" είναι ένας κύκλος τραγουδιών που συνελήφθη στο Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας το 2013• ο τίτλος παραπέμπει στο όχημα του στρατού μα εννοεί έναν άνθρωπο• αποτελείται από εννέα άσματα, μία ορχηστρική μινιατούρα και μία γονική παροχή.

Πέτρος Μάλαμας/Petros Malamas < fb page

* Η είσοδος στη βραδιά της συναυλίας είναι ελεύθερη.
Ώρα έναρξης ~ 21:30 με τους Sancho 003 και κατόπιν τον Πέτρο Μάλαμα.

Παρακαλούμε προσέλθετε έγκαιρα..

Περισσότερες πληροφορίες για το ανοικτό πρόγραμμα ομιλιών στο event page Volume Showcase Festival : 3-4 Feb 2017, Volos

  • SHARE
  • TWEET