The Swingin' Cats

Αθήνα @ Πεζόδρομος Μεθώνης

Συγκροτήματα The Swingin' Cats
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Πεζόδρομος Μεθώνης
Διεύθυνση Μεθώνης 17, Εξάρχεια
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 19:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

The Swingin' Cats 
Απογευματινό Live
Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου
"Στην Γειτονιά των Εξαρχείων"
(Πεζόδρομος Μεθώνης)

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. (Δήμος Αθηναίων) και της σειράς εκδηλώσεων "Στην Γειτονιά των Εξαρχείων" σας περιμένουμε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στον πεζόδρομο της οδού Μεθώνης, με τραγούδια που νικούν τον χρόνο από μια μπάντα που έχει αποδείξει οτι ξέρει να σας κάνει να περνάτε καλά!

Ο Δήμος της Αθήνας διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις με χαρακτήρα, στηρίζοντας τις προσπάθειες κατοίκων και συλλόγων να είναι η γειτονιά των Εξαρχείων βιώσιμη για τους κατοίκους και τις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους.

Οι Swingin' Cats, ζωγραφίζουν πλατιά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, παρουσιάζοντας ένα χορευτικό πρόγραμμα που ζωντανεύει μια μεγάλη γκάμα ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου σε κινηματογραφικό σκηνικό.

Ρετρό ατμόσφαιρα με κοφτά κιθαριστικά ακόρντα, τύμπανα να δίνουν το ρυθμό και πνευστά να απογειώνονται από στον τόσο απλό μα ξεσηκωτικό shake ρυθμό.

Μουσική που θα μας ταξιδέψει στην ανεμελιά παλιών και αθώων εποχών με κέφι και ενέργεια που θα σας κάνει να περάσετε αξέχαστα!

The Swingin' Cats Live
Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου
"Στην Γειτονιά των Εξαρχείων"
Πεζόδρομος Μεθώνης (Μεθώνης 17)
Ελεύθερη Είσοδος
Ώρα Έναρξης: 19:00

  • SHARE
  • TWEET