Xaxakes

Καστοριά @ Stardust All Day Bar

Xaxakes Καστοριά @ Stardust All Day Bar
Συγκροτήματα Xaxakes
Ημερομηνία
Πόλη Καστοριά
Χώρος Stardust All Day Bar
Διεύθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου 57
Τηλέφωνο 2467504033
Τιμή εισιτηρίου -
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Οι XAXAKES Σαλπάρουν!

New Live Dates:

Πέμπτη 7.12 ΙΩΑΝΝΙΝΑ @ Route 66 

Παρασκευή 8.12 ΚΑΣΤΟΡΙΑ @ Stardust All Day Bar

Οι XAXAKES επιστρέφουν επί σκηνής και σαλπάρουν για δυο μοναδικές ζωντανές εμφανίσεις, με διάθεση να μας χαρίσουν βελούδινες μελωδίες και να παρουσιάσουν συνθέσεις από την πολύχρονη μουσική τους πορεία! Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου βρίσκουν λιμάνι στο Route 66 στα Ιωάννινα και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου επόμενος τους σταθμός η Καστοριά και το Stardust All Day Bar. 

Οι XAXAKES είναι το εκφραστικό όχημα του τραγουδιστή, συνθέτη και στιχουργού Γιάννη Νάστα και αποτελούν μια από τις πιο ιδιόμορφες περιπτώσεις της ελληνικής μουσικής σκηνής. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 το μουσικό τους ύφος παραμένει ένα παιχνιδιάρικο κράμα ανάμεσα σε new wave και συμφωνική pop, ενώ οι στίχοι δένουν μοναδικά με το ζωηρό μουσικό τους στυλ!

Το τελευταίο τους single “Αφού το Σάββατο” κυκλοφόρησε λίγο πριν το καλοκαίρι και αποτέλεσε ένα από τα αγαπημένα ακούσματα των εναλλακτικών ραδιοφώνων και ακροατών, ενώ σε λίγες ημέρες ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν το νέο τους τραγούδι που αποτελεί προπομπό του τέταρτου κατά σειρά album τους.

Κάθε ζωντανή εμφάνιση των XAXAKES είναι ένα μοναδικά επικίνδυνο party με έντονους ρυθμούς και αρκετές συγκινήσεις. Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στο Route 66 στα Ιωάννινα και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στο Stardust All Day Bar στην Καστοριά η κυρίαρχη φυσιογνωμία και η ιδιαίτερα γοητευτική φωνή του Γιάννη Νάστα, θα δημιουργήσει για ακόμα μια φόρα το απόλυτο soundtrack!

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ XAXAKES
1996 Hey Mister Όμορφε (Album)
1999 Βασιληάς (Single)
2000 Monte Carlo (Single)
2000 Casanova (Album)
2004 Love Me (Single)
2009 Το Valse Των Ελαφιών (Album)
2017 Aφού Το Σάββατο (Digital Single)

XAXAKES Facebook page

Αφού Το Σάββατο (New Digital Single)
Monte Carlo (Official Video Clip)
Πονάν Τα Χείλη Μου (Official Video Clip)
Στα Ξαφνικά (Official Video Clip)
Βασιλιάς (Official Video Clip)

  • SHARE
  • TWEET