The Underdogs

Αθήνα @ BUMS (Blackbird Underground Music Stage)

The Underdogs Αθήνα @ BUMS (Blackbird Underground Music Stage)
Συγκροτήματα The Underdogs
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος BUMS (Blackbird Underground Music Stage)
Διεύθυνση Ακαδημίας 98-100, εντός στοάς
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Οι The Underdogs είναι ένα r’n’r σχήμα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2013 και μετά από διάφορες προσθήκες στο line up τους, ξεκίνησαν τα πρώτα τους live ήδη μετά από λίγους μήνες, όπως και την δημιουργία των δικών τους αυθεντικών συνθέσεων.

Την αρχική σχετικά ωμή και πρωτόλεια ηχητική τους προτίμηση, διαδέχθηκε η ευρύτερη, μεταγενέστερα, αντίληψη συνθετικά, με την προσθήκη synths και πνευστών και που αναπόφευκτα τους οδήγησε σε ένα μεγαλύτερο μουσικό φάσμα, πάντα με κοινό παρονομαστή τις ηχητικές ατμόσφαιρες.

Το φθινόπωρο του 2014 μπαίνουν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το παρθενικό τους e.p “The snowball effect”, το οποίο κυκλοφορεί λίγο καιρό μετά ψηφιακά.

Αμέσως μετά επικεντρώνονται στην δουλειά πάνω σε νέο υλικό για το ντεμπούτο τους άλμπουμ. Μετά από πολύμηνη συνεργασία με τον παραγωγό Νίκο «Ottomo» Αγγλούπα στο Fab Liquid Sound Studio, το άλμπουμ αυτό ολοκληρώνεται την άνοιξη του 2016, σε από κοινού παραγωγή και κυκλοφορία δική τους, με την πολύτιμη συνδρομή της πάντα εκλεκτικής Inner Ear Records στο κομμάτι της διανομής και τιτλοφορείται «Paths», από το ομότιτλο κομμάτι το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ.

Ακολουθούν νέες live εμφανίσεις και παρουσιάσεις του δίσκου, μερικές κολακευτικές κριτικές από μέσα του είδους για το lp , όπως και η δημοσιοποίηση ενός νέου demo στις αρχές του 2017, με το κομμάτι «The race».

Mετά από ένα διάστημα αγρανάπαυσης που ακολουθήθηκε από την γέννηση καινούργιου υλικού, η μπάντα είναι έτοιμη για μια νέα σειρά ζωντανών εμφανίσεων, ενόσω σχεδιάζεται και η επιστροφή στο στούντιο για την ηχογράφηση και παραγωγή της δεύτερης ολοκληρωμένης δουλειάς τους μέσα στο 2018.

Το πρώτο από αυτά τα live που ανακοίνωσαν, θα πραγματοποιηθεί στο BUMS/BLACKBIRD στο κέντρο της Αθήνας, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στο οποίο, εκτός από τα κομμάτια του πρώτου δίσκου, θα παρουσιάσουν μεγάλο μέρος και του υλικού που θα αποτελέσει την δεύτερη δουλειά τους.

FB page : The Underdogs – Greece
@TheUnderdogsgrOfficial

LINKS

theunderdogsgr.bandcamp.com
soundcloud.com/user-850092545
youtube.com/channel/UCLwD899md7MYUAAQrECzOFA

  • SHARE
  • TWEET