Υπόγεια Ρεύματα, Κίτρινα Ποδήλατα

Αθήνα @ Σταυρός Του Νότου

Υπόγεια Ρεύματα, Κίτρινα Ποδήλατα Αθήνα @ Σταυρός Του Νότου
Συγκροτήματα Υπόγεια Ρεύματα, Κίτρινα Ποδήλατα
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Σταυρός Του Νότου
Διεύθυνση Φραντζή & Θαρύπου 37, Ν. Κόσμος
Τηλέφωνο 210-9226975
Τιμή εισιτηρίου 12 e
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ

ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Παρασκευή 22 & 29 Δεκεμβρίου

Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή

O Σταυρός του Νότου, έχοντας κλείσει τα 20 χρόνια του και συνεχίζοντας για την 3η δεκαετία μιας σπουδαίας μουσικής πορείας, φιλοξενεί και φέτος καλλιτέχνες που έχουν τιμήσει τις 3 σκηνές με την παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και νέους, πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες που βρίσκουν έδαφος να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.

Μετά τις δύο sold out εμφανίσεις του Οκτωβρίου, τα Υπόγεια Ρεύματα και τα Κίτρινα Ποδήλατα συμπράττουν  εκ νέου στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου για δύο ηλεκτρισμένες βραδιές! Δύο ξεχωριστές νύχτες βασισμένες στα τραγούδια και τη μουσική των δύο σημαντικών σχημάτων, γεμάτες ενέργεια και πολλές εκπλήξεις επί σκηνής!

Τα Υπόγεια Ρεύματα, τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια Υπόγεια παρέα που πορεύεται πάνω από 20 χρόνια και δρα εδώ και τώρα! Απρόβλεπτοι, με τον ήχο του τρίο δεμένο και πολύπλοκο, παρουσιάζουν ένα δυνατό ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία.

Τα Κίτρινα Ποδήλατα, το πλέον αξιόπιστο και σταθερά δημιουργικό συγκρότημα της ελληνικής ροκ σκηνής, μεταφέρουν την ανεξάντλητη ενέργειά τους και την εκρηκτική σκηνική τους παρουσία στη σκηνή του Σταυρού, και ξεσηκώνοντας κοινό και «συμπαίκτες» με τον ηλεκτρισμό τους!

Info:

Τιμή Εισόδου στο μπαρ: 12€ (με μπύρα-κρασί)
Παρασκευή 22 &29 Δεκεμβριου , ώρα έναρξης 22:30

Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή – Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975

Facebook
Twitter
Instagram
Site

Υπόγεια Ρεύματα Links

Youtube
Facebook

Κίτρινα Ποδήλατα Links

Site
Youtube

  • SHARE
  • TWEET