Santacore Is Coming To Breakdown: Upon Revival, Show Us The Imminent, Senserase, New World Disorder, Glance Of Medusa, Mindthreat

Αθήνα @ AN Club

Santacore Is Coming To Breakdown: Upon Revival, Show Us The Imminent, Senserase, New World Disorder, Glance Of Medusa, Mindthreat Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Santacore Is Coming To Breakdown: Upon Revival, Show Us The Imminent, Senserase, New World Disorder, Glance Of Medusa, Mindthreat
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 19:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 

Το Santacore Is Coming to Breakdown επιστρέφει και φέτος στο υπόγειο του An Club, όπου και ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια.

Φέτος τη σκηνή θα μοιραστούνε έξι μπάντες από την εγχώρια metalcore σκηνή και όχι μόνο.

Facebook Event

Upon Revival

Μια πενταμελής alternative metal/modern rock μπάντα από την Αθήνα, που δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2015. Κοινός στόχος τους είναι η δημιουργία προσωπικού υλικού, αλλά και ενδιαφέρουσες διασκευές αγαπημένων κομματιών. Οι επιρροές τους ποικίλουν από το ατμοσφαιρικό/λυρικό female-fronted κίνημα σχημάτων όπως οι Evanescence και οι Within Temptation μέχρι τις progressive φόρμες των Porcupine Tree και το modern metal ύφος των Disturbed και Alter Bridge σε συνδυασμό με επιρροές κλασσικού heavy metal. Αν και νέοι στο χώρο, έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε αξιόλογες σκηνές της Αθήνας, όπως η Αρχιτεκτονική, Τεχνόπολις, το ιστορικό Κύτταρο κ.α. Στις 30 Ιουνίου του 2017 οι Upon Revival μοιράστηκαν τη σκηνή του Chania Rock Festival μαζί με τους Blind Guardian, Septic Flesh, Sailing to Nowhere και SL Theory. Το ντεμπούτο EP τους με τίτλο "Epiphany" είναι διαθέσιμο στο Bandcamp καθώς και το Youtube.

Facebook
Youtube
Bandcamp

Show Us The Imminent

Οι Show Us the Imminent είναι μια Porgressive Rock/Metal μπάντα από την Αθήνα. Έχουν κυκλοφορήσει τρία κομμάτια και επί του παρόντος ολοκληρώνουν το πρώτο τους EP.

youtube.com/watch?v=pZZfL4ArG54
youtube.com/watch?v=XVC03ubGkm4
soundcloud.com/showustheimminent
open.spotify.com/artist/6z8KnapFwThEhxBW4DoXwR
facebook.com/ShowUsTheImminent
instagram.com/showustheimminent

Senserase

Από τα χρονικά βάθη του 2005 μέχρι και σήμερα, οι Senserase εξελίσσονται στον χώρο του Math Brutal Groove Metal. Στο δυναμικό τους, συγκαταλέγονται δύο EP's , ένα video clip και ολοκληρωμένο το μουσικό υλικό της πρώτης δισκογραφικής τους δουλειάς, έτοιμο για την καταγραφή του. Παίζοντας σε συναυλίες όπως με τους Caliban και συμμετέχοντας σε συναυλίες και φεστιβάλ, έρχονται για να μεταδώσουν την μουσική τους με τρόπο εορταστικό και εύχονται σε όλους Merry Christmas

Facebook
Youtube
Bandcamp

New World Disorder

Μια πενταμελής metalcore μπάντα που δημιουργήθηκε το 2010. Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν καινούριο και φρέσκο υλικό με επιρροές όπως οι Parkway Drive και οι August Burns Red και να φέρουν μια δυναμική και γεμάτη ενέργεια μουσική, συνδυάζοντας το μελωδικό και επιθετικό ήχο. Έχουν κυκλοφορήσει δύο EPs και δύο singles και αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν το πρώτο τους άλμπουμ και πολλές εμφανίσεις στο μέλλον.

Facebook
Youtube
Soundcloud

Glance of Medusa

Μια πενταμελής melodic metalcore μπάντα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2012.

Μετά απο αρκετά live στη τοπική σκηνή, στις αρχές του 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single "Open Your Eyes".

Από τότε έχουν κυκλοφορήσει το EP τους "Identity" τον Δεκέμβρη του 2015 και το πιο πρόσφατο single τους "Sound of Emptiness".

Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως οι The Amity Affliction και The Devil Wears Prada και αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν το πρώτο τους άλμπουμ. 

Facebook
Youtube
Bandcamp
Instagram

MindthreaT

Ένα πενταμελές melodic metalcore σχήμα, με έδρα την Αθήνα. 

Βασικότερο χαρακτηριστικό τους τα άκρως δυναμικά live shows και η ακρίβεια απόδοσης του μελωδικού και ταυτόχρονα επιθετικού ήχου τους. Μέσα στα εφτά χρόνια ζωής τους, ενεργοί και κινητικοί, έχουν εμφανιστεί σε festivals σε όλη την Ευρώπη, ανάμεσα στα οποία και το Wacken Open Air το 2012. Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει τρία EPs, ο πρώτος τους δίσκος είναι έτοιμος για release και αναμένεται πολύ σύντομα η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του.

Facebook
Youtube
Instagram

Πόρτες 19:00 | Είσοδος 6€

  • SHARE
  • TWEET