Welcome To The Show Festival: Magic De Spell, Απροσάρμοστοι, Πέτρος Θεοτοκάτος, Εναλλάξ, Mental Grayce

Λάρισα @ Stage Club

Welcome To The Show Festival: Magic De Spell, Απροσάρμοστοι, Πέτρος Θεοτοκάτος, Εναλλάξ, Mental Grayce Λάρισα @ Stage Club
Συγκροτήματα Welcome To The Show Festival: Magic De Spell, Απροσάρμοστοι, Πέτρος Θεοτοκάτος, Εναλλάξ, Mental Grayce
Ημερομηνία
Πόλη Λάρισα
Χώρος Stage Club
Διεύθυνση Ήρας και Φιλίππου 8
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης Snuff Tobacco, Print - Shirt
Διοργανωτής

WELCOME TO THE SHOW FESTIVAL - H ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΡΟΚ

22 & 23 Δεκεμβρίου @ STAGE CLUB (Λάρισα)

Ο Σύλλογος φίλων rock and metal μουσικής Λάρισας παρουσιάζει το Welcome to the show festival, το απόλυτο χειμερινό φεστιβάλ Ελληνικής Rock και όχι μόνο. Το φεστιβάλ θα λάβει χώρο στο Stage Club Λάρισας, Ήρας και Φιλίππου 8, Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017.

Θα συμμετέχουν συγκροτήματα που έχουν γράψει μεγάλη ιστορία στην Ελληνική σκηνή αλλά και ανερχόμενα σύγκροτήματα. Αναλυτικά οι πόρτες του Stage θα ανοίξουν για το φεστιβάλ την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 20:30 και λίγη ώρα μετά θα αρχίσει η μεγάλη γιορτη. Η πρώτη μπάντα που θα ανέβει στη σκηνή οι Αυτόπτες Μάρτυρες (Ιωάννινα) θα ακολουθήσουν οι Three And A Cuckoo (Λάρισα) και τέλος οι μεγάλοι καλεσμένοι της βραδιάς τα ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ!!!!!

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 και αφού έχουμε πάρει μια πρώτη γέυση απο το προηγούμενο βράδυ στη σκηνή θα ανέβουν οι Mental Grayce (Λάρισα) και αμέσως μετά οι εκρηκτικοί Εναλλάξ (Λάρισα). Τη σκυτάλη θα πάρει ο αγαπημένος ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ με την μπάντα του. θα ακολουθήσουν οι ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ, η μπάντα του πρίγκιπα ΠΑΥΛΟΥ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ όπου θα μας παίξουν τραγούδια του 27 χρόνια μετά και τελος η αποκορύφωση του φεστιβάλ,οι MAGIC DE SPELL.

Τιμή εισιτηρίου ανα ημέρα : 10 ευρώ

Τιμή εισιτηρίου διημέρου : 15 ευρώ

Η προπώληση είναι διαθέσιμη από 1 Δεκέμβριου στα καταστήματα Snuff tobacco κουμουνδούρου 1 - Φιλλελήνων 53
και Print -shirt 28ης Οκτωβρίου 10

  • SHARE
  • TWEET